aysegul_46 Kızlar sabah ne yiyosunuz ara öğünlerde ne yiyorsunuz sunu kesinlikle yap dediğiniz şeyler var sütüm çok az yetmiyor
Agg0207 aysegul_46 somon balığı çok arttırıyor kesinlikle bende çok süt yapıyordu bol su bol yeşillik salatası kefir köy tavuğu çorbası
Egeminannesi aysegul_46 bestlak damla iyi diyolar bende kullanmadım 37 hafta olunca basliycam tek başına bsy ifsde etmez çok su içmek lazım
Gulsen54 aysegul_46 Canım tahin pekmez çok güzel arttiyor tahin helva rezene çayı bestlak damla eğer gazın yok ise sütlü tatlılar çok güzel süt yapiyordu bende benim bebeğim gazli olduğu için herşeyi yiyemiyordum sadece rezene çayı zeytin ekmek ve tahin pekmez yiyebiliyordum başka şey yediğimde bebeğim gazdan duramiyordu ama maşallah sütüm yetiyordu bir de toplu bir bebeğim vardı birde bana gaz için onermislerdi ama sütüme de çok etkisi oldu aktarlarda satılan milk tea kesme esmer şeker gibi suda eritip kullanıyordum ama göğüslerim taslastigi için bırakmak zorunda kalmıştım mastit olmaktan korktuğum için o da çok süt yapmıştı bir de bol bol sıvı al zaten emzirirken anne çok susuyor ben bir de saat başı emzirdim bazen yarım saatte bile istedi bebeğim gazli olduğu için tok olsa bile emiyordu emzik gibi hiç emzik kullanmadım emmek istedikçe meme verdim oda süt üretimini arttırıyor
elifsen Bu biraz kişinin bünyesi ile alakalı, sadece süt içip normal beslenenlerde süt fışkırıyor ama ne yerse yesin az sütü olanlar da var. Ama genel olarak havuç tahin incir ceviz malt içecekleri artırır. En önemlisi de çok su içmek
Cerkes Emzirme sonrası her iki göğüsü aynı anda 10 dk sağım yapın . 8 defa falan yapsanız yeterli olur süt talep üzerine üretilir
Nigar22 Öncelikle stresden uzak olmak bol su içmek ve dinlenmek düzenli sağım yapmak ayrıyeten bulgur incir uyutması dereotu havuç tahin helvası bunlar bende süt yapıyordu 🥰