Asel-2023 28 haftadayim hanım lar 2 gün bı enerji geldi bı rahatlama sonra gebeliğim başından beri kabizlik çeken benim tuvalet sorunum düzeldi bugün hele kus kus usutmus gibiyim çarpıntı da var yarın kontrolüm var ama varmı aranizda böyle olan
Hizligonzales Asel-2023 sicaklardan da olabilir enfeksiyonda olabilir Allah korusun cok rahatsiz olursaniz gidip bi baktirin 2gundur bende ayniyim mahfoldum cikarmaktan acile gittim kanda enfeksiyon çıktı doktor salgin var su siralar herkeste mide bulantisi kusma oluyor dedi.
yusufalpmom Asel-2023 canım bazen bendede kusma oluyordu yemekleri ağır ağır çok cigneyerek Yemen gerekıyor galıba hazımsızlık oluyor
Asel-2023 Hizligonzales yaaa hiç duymadım çok fena terleme felan oluyor 🥴 sizde kusma dan başka belirti oldumu
Hizligonzales Asel-2023 evet soguk soguk terliyodum ishalde vardi karnima mideme kramplar girdi elim ayagim titriyordu hicbisey yiyemedigim icin hatta dun kuzenimle konustum kendiside doktor oda aynisini soyledi salgin var dikkat et ihmal etme bebegede zarar verir diye.
Asel-2023 Hizligonzales çok sağolun aynı şeyler bendede var valla terliyorum Elim ayağım boşalıyor gibi en iyisi gideyim