Morebebek 24+6 günlük hamileyim bebeğim çok hareketli normalde bugün hissetmedim saat 2 ve uyuyamadım kafayı yiyeceğim çok korkuyorum.
Deletedmom2224 Morebebek merhabalr bende dün hiç hissetmedim bugün hemen sağlık ocağına gittim kalbini dinledim çok şükür sabah sağlık ocağına gidip kalbini dinleyebilirsiniz içiniz rahatlar inşallah
Figennn Morebebek Endise etme canim benimde duzensiz daha 27+3. 28 haftadan sonra duzene giriyo artik die biliyorum. Bebek en bastan beri az hareket ediyosa oyle de devam ediyomus, bir doktordan dinlemistim
mac Morebebek o haftalarda sabahtan beri hareket kesilmesi tehlikeli olabilir en kıpır kıpır donemi bence bir acile gidin
Morebebek Deletedmom2224 şükür hissettim bugün çikolata yedim ama çok sert değil hareketleri. Normal mi acaba?
Morebebek Figennn cnaım bugün hissettim hafif ama sert hareketleri olurdu sabahları özellikle. Dünden beri hafif hareket ediyor bir sıkıntı yoktur değilmi. Bugün cumartesi acile gitmeme gerek varmı?
Morebebek mac canım bugün hissettim şükür çikolata yedim ama şöyle bir sorum var. Bebeğimin hareketleri keskin hissetmiyorum ama hareket ediyor.
Deletedmom2224 Morebebek normaldir heralde benim oğlumda hergun sert vurmuyor hatta sert vurduğu zamanlar daha sayılı 😊
Figennn Morebebek O haftalarda bence daha keskin olmaz canim yinede bilmem🤷🏻♀️ Hareket varsa endise etmebe gerek yok, icin daha rahat edicekse git bi gorun canim😊
Morebebek Figennn sağol canım çikolata yiyince başladı hareketlenmeye şükür ama sert değil bir bakayım aile gideyim olmazsa.
Morebebek Deletedmom2224 sabahları sert vururdu ama 2 gündür hareketlerde hafifleme var bakacağım bir kaç saate kadar inşallah yoksa acile giderim kalp sesi için.
Morebebek Elfnannesi tamam canım sakin olmaya çalışayım sadece ben değil eşimde evhamlı sağolsun😊 iyice korkuyorum.
Deletedmom2224 Morebebek iyi olur en azından içiniz rahatlar 😊 ama bana sağlık ocagindaki ebe yeri daralmaya başladığı için olabilir demişti 😊
oglummehmedim Morebebek o haftalarda daha duzene oturmuyo haraketler bir gun olup bir gun olmaya biliyo anca 28-30dan sonra hergun hissedersiniz
Morebebek Hafizeipek şükür hareketleri hissettim sanırım 28.haftaya kadar normalmiş sanırım değil mi?