Kvrck06 Kızlar her sabah kalktığımda sanki üzerinden tır geçmiş gibi uyanıyorum son 21 gün ama artık çok yorgun uyanıyorum benim gibi olan var mı 🥹
Aysegul_3838 Kvrck06 son 36 günüm bende aynıyım doğum temizliği yapmayı düşünüyordum gözüm yemiyor her tarafım ağrıyor ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum nede uyuyabiliyorum bide sivrisinek yiyor sabaha kadar
sumeyyeee_ Kvrck06 elbette zordur ama hareketsiz kalmayın derim. Vücut hareketsiz kaldığı sürece kaslar falan çalışmadığında bu şikayetler daha da artıyor. Hafif egzersizler, günlük rutin yürüyüşler yapın. Ciğerleriniz açılsın, vücut bir kendine gelsin🌝
Zeynep1080 Kvrck06 iyi marka kaliteli bir magnezyum ve multi vitamin sayesindegözüm açıldı benim tavsiyemdir
Kvrck06 leila1 bende aynı sırf aç kalmasın bişeyler yiyin diye kalkıyorum sonra akşama kadar yatıyorum zaten
Hil7889 Son 29 aynı haldeyim 🫢 sabaha kadar tuvalete defalarca kalkmaktan ne uyku kalitesi kaldı ne hal 😂 gün boyu yatış 😔
Kvrck06 Aysegul_3838 ben o işi hallettim çok şükür de sinekler için de camlara sineklik taktım oğlum gelince sıkıntı olmasın dedim 🥰
Kvrck06 sumeyyeee_ valla yürüsem de ciğerin falan açılmıyor her gece nefessiz kalmak da ayrı bir yoruyor
sumeyyeee_ Kvrck06 hem son zamanlarınız hemde malum sıcaklar bayağı zorlar🌝 Allah kolaylık versin, hayırlı bir doğum nasip etsin inşallah🍃
Kvrck06 Zeynep1080 magnezyum kullanıyorum aslında ama o kemik agrısı için diye biliyorum vardı hafifledi bu daha farklı bişey
Balbebek012 Kvrck06 doğuma son günlerim 40 olmak üzereyim ve ölüyorım ağrılardan her yerim ağrıyor şu an kasık ağrısından uyuyamıyorum
Gebeysek1 Kvrck06 son 29. Hala çalıştığım için aktifim ama çok yoruluyorum. Sıcaklar beni ekstra yoruyor