baharmann Sleepy bio natural bebek bezi ve ıslak mendilini kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz çok kararsız kaldım!
Nurr_22_22 baharmann en iyisi Molfix sleepy kalıp olarak küçük biraz uzun süre kullanamazsiniz İslak mendilinden memnunum 6 ayda 3 koli kullandık
Tutkaltupum baharmann ben sleppy bio natural 1 ve goon 1 numara aldım sleppynin 1 numarasi diger markalara gore daha kucuk oldugu icin yenidoganda daha iyi tuttugunu vucudunu sardigini soyluyorlar 64 lü paket alinabilir bana göre indirim gordukce
Heyzilandmercimek baharmann ben sleepy bio natural stokladım çevremde kullananların hepsi çok memnun öneriyle aldım
DnzTnr baharmann sleepy natural kullanıyorum 24 günlük bebeğim sorun yaşamadık kalıbı küçük olduğu için yenidogana rahat oluyor sızdırma vs de yapmadi ıslak mendil olarak baby turco kullanıyorum
Mmz Bizde 21 günlüğüz bebeğim erkek ve çok pişman oldum 64 lü 2 paket almıştım boşa gitmesin diye kullandım . Her bezde sızdırma taşırma yaptı çiş ve kaka beni çok yordu. Bende şuan farklı bir bez önerisi arayışına girdim
Baharoloji baharmann ilk gebeliğimde prima taşırma yapınca geçmiştim bırakana kadar kullandık bir sorun yaşamadım ikinci içinde bir kaç paket aldım ben memnunum