Momm22_ Merhaba arkadaşlar 16+3 teyim artık cinsiyet bellidir öğrenmek istiyorum detaylıya gitmek istiyorum ama 18. Haftayı mı beklemeliyim? Daha erken yaptıranınız oldu mu?🌸
gurbetcianne97 Momm22_ 18 çok çok erken olur azıcık dişini sıkıp 20 / 21 haftalıkken gitsen daha iyi olur 🌸
Beggg Momm22_ ben 23+4 iken gittim daha büyümüş ve yüzleri toparlanmış oluyor. Erken gitmenin çok da bir mantığı yok gibi
S_B6606 Canim ben daha dün gittim doktora detayli ya kadar 20 hafta oluyorum erken mi bi sıkıntı çıkar mı dedim o da bizim icin en iyisi 18 /23 haftalar zaten dedi tabi doktordan doktora degisebiliyor
Momm22_ S_B6606 gurbetcianne97 Beggg Gunes17 Yazmelegi_ nursenasrky Çook teşekkür ederim sağolun o zaman ben bi şimdilik cinsiyet için gideyim bide 20. Haftayı bekleyeyim detaylı için🌸 devlet hastanesinde randevu bulamadığım için detaylıyı bekliyip 2 hafta sonra hem kontrol hem detaylı yaptırırım dedim ama 18. Hafta erken diyorsanız ayrı ayrı gidicem🌸🙏
Zehrabal1 Momm22_ bence bekleyin ben 19 haftalık iken gittim tekrar çağırdı 23 haftalık olunca tekrar gidicem
Hdemir1618 Momm22_ evet yapılıyor ama randevu bulmak imkansıza yakın🤦♀️ ve her devlet hastanesinde yok .. çok ta güzel yapıyorlar Zeynep kamil de yaptırdım ben çok güzel ilgilendiler sağolsunlar
Asdfgh_jkl Momm22_ randevu almak için 18.Haftada gittim bana 23+2 ye randevu verdiler üniversite hastanesinde yaptırıcam haftaya salı