Tugce-12 Kızlar merhaba şuan çok şükür ki 2 haftalık hamileyim daha çok yeni🥰 beta değerim 58 çıktı doktorum hemen kan sulandırıcı iğne ve hap verdi siz iğneyi ve hapı ne zaman kullanıyoruz ikiside günde bir adet diyor ama sabah akşam sizlere sormak istedim
Papatya07- Tugce-12 Hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Ben sabah aspirini içiyorum akşam iğne vuruyorum
Aybuke_35 Tugce-12 sabah akşam 12 saate bir 6000 oksapar gece yatmadan coraspirin kullanıyorum ben canım hayırla gelsin bebişin
Lindam06 Tugce-12 Rabbim hayırlı eylesin 🤲 Tatlımı tatlı bebiş olsun inşallah 🥰 Ben coraspırın ve oksapar kullanıyordum en başından beri ıkısı fazla geldi kanama yaşadım hapı kestik iğneye devam. Her akşam 6.30 hiç şaşmaz aynı saatte göbüşten vururum 1 tane :))
Tugce-12 Papatya07- çok teşekkür ediyorum sizide yakıyor mu iğne dozu 4000 mi iğnenin eczacım emin olamadı verirken genelde hamileler bunu kullanıyor dedi ama
Meneksekara Tugce-12 evet canım Enox 4000 bunun ayarı kişiden kişiye değişir siz neden kullanıyorsunuz acaba
Tugce-12 Lindam06 Allah razı olsun canım İnşaAllah çok teşekkür ediyorum acaba fazla geldiğinde kanama mı oluyor korkmadınız mı siz anlatınca ben korktum şuan
Lindam06 Tugce-12 ben zaten lekelenmeyle öğrendim hiç bitmedi 11.haftanın sonuna kadar sürdü 3 kere şiddetli kanama geçirdim. Lekeleniyorum diyince coraspırın bırakıyoruz fazla geliyor dedi sadece oksapara devam dedi. Bıraktım ama yinede bitmedi plesentamız aşağıdaymış bizim oyuzden yaşadım şimdi 13+6 yız bır hafta acile gitmezsek 2.hafta mutlaka acildeyız Rabbim bugünlerimi aratmasın şükür diyorum ama ağır geçiyor.