MelodyFairy Klomen düşünürken femeraya başladı doktorum, 4 gün kullan pazartesi kontrole gel dedi duruma göre de iğne verecekmiş ekstra bir şey yapmama gerek var mı büyür mü acaba yumurta ?
Esrasahin95 MelodyFairy femeranın daha etkili olduğunu söylüyorlar 4 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullanıp fayda görmeyenlerdenim femerayı 3 ay kullanıp bıraktıktan 1 ay sonra hamile kalanlardanım
tatlibebegim_ MelodyFairy kuru incir ye canım ben femara kullandım sonuç alamadım ama o zaman incir yememiştim bu ay iğneyle büyütcez dedi doktor o sırada incirde yedim baya güzel gelişmişler dedi faydası olduğunu düşünüyorum
MelodyFairy Nurse2018 kafa karıştırcak bir durum yok ki canım , kontrol günü gelene kadar doğal yoldan ekstradan bir şey yapabilir miyim biran önce iğneyide olmak istiyorum çünkü o yüzden 🥰
Esrasahin95 MelodyFairy benim eşimde değildi sorun bendeydi pcos ve şeker hastalığı vardı bende biraz da kilo vardı ondan kaynaklı ben biraz kilo verdim düzenli de ilaçları kullandık şükürler olsun ki şuan 7aylık hamileyim içinizi ferah tutun erkekteki sıkıntı atlatılabiliyor ilaç kullanımı doğal yollarla ama kadındaki sıkıntıyı atlatmak daha zor bu aşamada psikoloji gerçekten çok önemli yaşamış biri olarak söylüyorum stres yapmamaya çalışın
MelodyFairy Esrasahin95 stresim eşimin değerlerinden kaynaklı benim🥺 de adetim düzensiz pcos var ama ,sperm en önemlisi bu yüzden bu ay olmayadabilir dedi doktor .Eğer eşimin değerleri düzelmezse aşılama dedi
Esrasahin95 MelodyFairy benimde işte pcos vardı hatta femerayı kullanmaya devam et demişti aynı zamanda eşimle beni genetik teste göndermiş o sıra da birazda kilom olduğu için hem ilacı kullan hemde kilo vermeye çalış demişti pcosun en önemli faktörü kiloymuş ilacı kullanmaya devam ettim o arada da 16 kilo verdim femerayı bıraktığım ay kendiliğinden oldu gebelik hatta ihtimal bile vermiyordum adetim sürekli geçikirdi bu sefer 4 gün gecikti kan testi verdim ve 3182 çıktı beta hcg değerim doktorunuz da sizi eşiniz için yönlendirme yapar zaten
tatlibebegim_ MelodyFairy prolaktin sıkıntın varsa yeme tabiki ben sabahları aç karnına yedim bi tane aşılama oldum 10da o zamanda yiycem her gün tutar belki
tatlibebegim_ MelodyFairy benimde geçen sene 23 çıkmıştı şuan ne durumda bilmiyorum ama süt hormonu yüksek olsa göğüsten süt gelir canım
MelodyFairy tatlibebegim_ bu yüksek değer değil de daha artmasından korkuyorum o yüzden yesem mi yemesem mi emin olamadım
tatlibebegim_ MelodyFairy günde bi taneden zarar gelmez ama yinede sen bilirsin canım ben yiyorum 10 gündür yemeyede devam edicem bakalım normalde asla bi taneden fazla yumurta büyümezdi benim şimdi bi kaç tane gelişince doktorda şok oldu