Esra1307 Kızlar merhaba 16+4 haftalık hamileyim. Karnımda ara ara sanki karıncalanma gibi şeyler oluyor bu bebeğin hareketimidir ve ne kadar zamanda hareketini hissettiniz?
aslanprenses_ Esra1307 ilk 17. 18. Haftada ama minicik. 20-22 arasında aa bu bebeğim diyorsun. Mesela benim gibi 26. Haftadaysan artık uyandırma servisin oluyor. Ya da geceleri öyle hareketli oluyor ki uyutmuyor 😂
M-Y2020 Esra1307 bide zayıflik felan diyorrlar bilmiyorum alakası varmı oğlumda çok net hissetmiyordum 65 ile hamile kalmıştım bunda 57 ile hamile kaldım gayet net
Aysdmn Ben 11. Haftada hissetmeye başladım şuan 14 haftalığım ve ilk gebeliğim. İlk gebelikte geç hissediliyor gibi bir durum söz konusu değil bence bu kişiden kişiye göre değişir :)
Esra1307 Aysdmn Yaa bende aslında 14. Haftada ara ara bsyler hissettim ama bana hep o bebek değildir daha hissedilmez dediler bende ona inandım hrlde 😂
Esra1307 Belginylmz bende işte ara ara karnımın içinde karıncalanma gibi hissediyorum ama bakalım tam net ne zaman hissedicem
11-02- Belginylmz bende 14 haftalık hamileyim doktoruma hissettiğimi söyledim mümkün değil dedi ilk gebelik benimde böyle karnımın içinde kapıya vurur gibi tak tak yapıyor 😅🙈 seyrime değil baya yumruk vurur gibi bişey erkek bebişim ama bilmiyorum
Hizligonzales Esra1307 ogumda ilk 19da hissettim ama 25ten itibaren duzene girdi bu gebeligimde de ilk 20de hissettim 23te duzene girdi.
Belginylmz Esra1307 tam neyi 19 haftadyim içim gün içerisinde karnımın içi kıpır kipr biyere toplaniyi bu ara yoğunlaştı
Mercimeek Esra1307 14 haftalık felandık elimi karnıma koyunca böyle birşey hareket etti elimin altından kaydı
Zekiye45- Belginylmz bende 19 haftalıkım bir prensesim oluyor bende de karnımın bi tarafına birden toplanıyor nasıl sert oluyor🤣😅 demek bi bende olmuyormuş öyle korktun ne oluyor diyorum acaba böyle olunca🤣 sürekli sağ kasığıma kayıyor oeaya toplanıyor