Ayseguls Merhaba kızlar. Sonunda oldu bitti. Daha çok yeni Normal diye tutturmuştum herşey normale göre hazırlanmıştı. Acı eşiğim yüksek olduğu için doktorum sancılarımı hissetmediğimi son kontrolümde söylemişti. 1 cm açılmam vardı suni ile destekleriz normal doğurabilirsin dedi. Suni sancı alıcam diye çok korktum bütün gece uyuyamadım 39. Haftamdaydım. Sabah yatışım yapıldı saat 8 den akşam 7 ye kadar suni sancı aldım. İşin garip tarafı bende hiç acı sancı yoktu. Hafif bel ve kasık ağrısı tabi son 4 saati saymazsak. Doktorum geldi açıklık 2 cm sabahtan beri hiç ilerleme yoktu ve suyumu patlattı. Sancılar birden zirve yaptı ben kendimden geçiyorum ağlamaktan bekliyorum çatı yapsınlar diye geliyorlar gidiyorlar değişen birşey yok hep 2 cm. İlerleme olmadığı için moralman çöktüm bebeğimin kalp atışlarında hafif düşme oldu. Çok kötü oldum hemen doktorum geldi istersen beklerim sabaha kadar ama bebek kanala bile girse kalp atışında en ufak bir problem görürsem sezaryene alırım dedi. Hocama çok güvendiğim için riske atmadım zaten atamazdım . Hemen sezaryene alın dedim bütün yol boyunca ağladım. Birşey olmuş mudur diye. Epidural umurumda bile değildi ameliyataa çok sakindim eşim hep yanımdaydı. Beni o sakinleştirdi. Hiç bir acı hissetmedim. Bebeğimin sesini saat 20:00 de bir duydum dünyalar benim oldu Çok ağlıyordu hemen yanıma getirdiler ten tene temas istedim. Meme emsin istedim sağolsunlar bebek ve meme temasını yaptılar. Yanıma geldiği gibi sustu herşey çok zordu ve güzeldi. Herşeye değerdi. Allah olmayan ve isteyen herkese nasip etsin. Şu an sadece dikişlerimin acısı var. Bir de sezaryenden dolayı tam süt gelmiyo. Olsun bu da gelir geçer inşallah biz happy kidse geçiyoruz kızlar hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum