Busranagme Sinemm 34+2 dogum normalde 22 şubat ama 10 gün erken olma ihtimali var 🤗😀 30 gün son nasipse , normal sezeryan belli degıl daha . Ama şimdiden sancılar şiddetli benim 😔
Busranagme KrMuratule kilosu iyi maşallah , fiziki özelliklerin uygunsa rahat yaparsın normal dogum nasipse
KrMuratule Busranagme doktorum herşeyin yolunda normal olduğunu söyledi bakalım artık canım inşallah bende normal istiyorum kendi sancımla hemencecik olur inşallah
Busranagme KrMuratule ne guzel Can'ım Allah yardımcın olsun 😊 Ben minyon biriyim zor gibi normal o yüzden
KrMuratule Busranagme amin canım cümlemizin inşallah. Rabbim hakkında hangi doğum şekli hayırlıysa onu nasip etsin inşallah sağlıcakla gelsin bebişin ❤😊
AyeYllmz Sinemm şafak 18 gün😀Normalmı olur sezeryanmı onu bılemıyoruz canım 🙄Tansıyonum yuksek Dogum Anında yükselmesınden sezeryana Almalarından korkuyorum
Sinemm AyeYllmz Hımm anladım.cnm aman dikkat edin tansiyon önemli sağlıklı gelsinde bebisin nasıl gelirse gelsin sen dua et bol bol.hayırlısı olsun inşallah az kalmış seninde 🙂
Elfibrhm2609 Sinemm 46 günümüz kaldı kızımla 🌸 şuana kadar normaldi ileri ki haftalarda ne olur bilmiyorum 33+3 deyiz 🏞