Kedisevercan hayır asla duyma bu konuşanları. Bak ben ilk bebegimi emziremedim tecrubeszdm bu kadar sorun olacağını düşünmemstm üstüne düşmedim. Ama bu gebeligimde 4. Aydan beri sürekli göğsüme masaj yapıyorum, meme ucunu cikarmaya çalışıyorum oynuyorum arada manuel sagma makinesi ile çıkarmaya çalışıyorum ucunu. Ve en önemlisi burada ayıp yok eşim çıkarmak için biseyler yapıyor bütün bunların faydası oldu ki şimdi azıcık oynasam ucu çıkıyor sonra geri geçiyor. Önemli olan çocuk ağzına alana kadar ucu olsun yeter emdikce devamini cocuk getirir. Slikon uc kullanırım diye düşünme çünkü ucu olmayinca slikon uc da memede durmuyor hava alıyor düşüyor süt gelmiyor vs. Siringa cok etkili değil. Manuel sagma makinesi al simdiden. Sütüm gelir fln diye korkma, bu konunun üstüne düş kötü düşünme, çocuğunu rızkından mahrum etme, gerekirse doğumda emzirme danışmanı çağır onunla emdirmeye çalış. Cocuk emmemiyor diye asla biberon kullanma yoksa hic emmez. Benim Cok canım yandığı için bu kadar detaylı yazıyorum