Suzan11 Bebeğim için alışverişe cikicam ne almalıyım tüm neler fazla gerekli neler gereksiz yardımcı olur musunuz
Nur_50 Suzan11 Zarf zıbın ve bel kısmı uzayan alt al birde tulum fermuarlı tercih et Zıbını böyle tercih et kullanışlı oluyor Ben bu setten aldım alt ayaklı olmasını tercih ettim ilk zamanlar çünkü çorap çok kayıyor
Agg0207 Suzan11 termometre düz kafa yastığı emzirme yastığı çok gereksiz *bebek yağı bebek yorganı ve bebek yastığı zaten önerilmiyor bunları hiç alma canm. 10 lu iki tane hastane çıkışı 5 li hastane çıkışı çorap seti ağız mendili müslin örtü şapka hırka battaniye burun aspiratöru avent emzik anne bebek çantası ıslak mendil bebek temizleme pamuğu alt değiştirme örtüsü ayaklı ve ayaksız takımlar çıtçıtlı kısa kollu ve uzun kollu zıbın ben bunları aldım ayına göre canım ikinci gebeliğim benim ilk kizimdan kalanlarda var biraz elimde
Suzan11 Hastane çıkışı 10 lu almış herkes de ben hemşireye normal sıradan bı 3 lü takım bide battaniye vericem ayriyetten de isimli tulum şapka eldiven aldım 10 lu hastane çıkışı tercih etmedim sizce gerekli mi