gzlkzmbilg kızlar komşumuz hediye yapmış ama rengini tam beğenmedim sizce nasıl ben isim kısmınında pembe olmasını isterdim
Zeyneb_mihrap76 gzlkzmbilg bizim komşular arkamızdan ne dedikodu etsekte ortalığı karıştırsak diye çabalarken sizin komşunuzun bu ince davranışı çok güzel bence renkleri de güzel rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eğsin inşallah
gzlkzmbilg Mutlulukkk Yazmelegi_ gerçekten mi ben bilemedim renkler uyumsuz gibi geldi ismi nasıl pembe yaparım diye düşünüp durdum 😂
Mutlulukkk gzlkzmbilg ya cok rahatsizsan ahsap boyama boyalarindan al oyle boyarsin. Boyayamam dersen kurdele ile sar diyecegim ama o da ugrastirici ve guzel durur mu blmemmn😐
gzlkzmbilg Suzan11 teşekkür ederim acaba ahşapları boyamak için kullanılan boyalardan alsam nasıl olur ki
Humeyra16Selim gzlkzmbilg pembe yada turkuaz olsa daha iyiydi ama boyayabilrsn canm ahsap boyasi alip
ebrarmom08 gzlkzmbilg siz hoşunuza gideni yaptırın bunuda hatıra olarak saklayın hoşunuza gitmediyse bence 😇 ince düşünülmüş ama bu tarz şeylerde zevkler değişik olabiliyor ☺
gzlkzmbilg ebrarmom08 düşündüm yenisini yaptırayım diye ama baktım 400 liradan başlıyor her şey çok pahalı olmuş :(
rabia2705 gzlkzmbilg Trendyoldan cadence 120 ml’lik boyalardan alıp küçük bi fırça veya sünger ile boyayabilirsiniz yeterli olur 👍🏻