Yagmur1991 Kızlar özele gidiyorum iki yer arasında kaldım medicana hastahanesi sezeryan olucak benim 5 bin tl istiyo fotoğraf falan yok pakette.madicabil özel hastahaneside 3 bin içinde foto çekimiyle 4 bine yakın sizce napsam 5 bin çokmu sezeryan için ana hastahane çok temiz güzel.ikiside özel hastahane fazla tutan herzaman daha iyi gelir ya bize o moddayim 5 bin olan davamı iyi ilgilenir diye.
Essraa2 Yagmur1991 medicanayı pek iyi duymadım ki keza bende neriman çeliğe gittim hiç memnun kalmadım ilk doğumum jimerdi çok memnundum birde bende doğum fiystı medicanada sordum 3500 normal 4500 sezaryan dediler.. siz sezaryan mı olcak kesin
Yagmur1991 Essraa2 aynen sezeryan olucam medicabil nasil iyimi oktay altun varmis met ettiler o doktoru kime gitcegimi şaşırdım medicabil e hiç gitmedim daha hastahane nasik bakmadım
Essraa2 Yagmur1991 vlaa bilmiyorum ben cenk beye gittim ilk kızımda çok memnundum bunda hadi kadın olsun dedim ama pişman oldum ikinci kontrole cenk beye gittim oda nerdeyse büyün hastanelerde doğum yaptırıyor bende çok memnunum
kyhskyhs Essraa2 cenk bey doğumda ne kadar alıyo bi biginiz var mı? Hiç konuştumuz mu kendisiyle bende cenk beye gidiyorum
Essraa2 kyhskyhs yok onu henüz monuşmadım :) ilkte sadece hastene parası verdim ama bunda nasıl olur bilmiyorum:) 16haftalığız da😌