duygunaydn kubraturkann hareketleri nasıl canım bizde 38+4deyiz birgün çpk hareketli birgün çok az hareket ediyo korkutyo beni
kubraturkann Cglfdn Aynen ya bende de öyle bi his oluştu her gelen ağrıya acaba o mu diye takılmaktan sancı falan gelmiyo senin kaç haftalık canm
kubraturkann Gizce bende doktorumdan aynı şeyi duydum ama sık sık oluyo o bu ara ama sancı falan olmadığından anlam veremiyorum hiç
kubraturkann Gizce bekleyip görücez o zaman desenize bizimkilerin gelmeye ne zaman niyetleri olucak bakalım😊
Yarenelibol Kızlar bugün bnde sordm toplanıo kasılıo öyle kalıo dedm akşama kadar sürerse ve ağrı da olursa ksıktan bele vuran o zaman durma gel dedi32+3 bnm toplanıo oynuom uzanıom geçio geçmezse sıkıntı ara ara yapıo
Merobebe Yarenelibol benim de dün gece çok kasıklarım ağrıdı ve bebeklerim taş gibi oldu sonra bende terleme de oldu çok korktum ama sonra düzeldi
kubraturkann Yarenelibol aynen bende de öyle oluyo ama geçmeyen olursa gidicez yani senin erken değil mi canim
Gizce kubraturkann ayy gerçekten ya☺️ İnşallah yalancı sancı değildir diye düşünceğimi tahmin etmezdim😂 sabırsızlıkla bekliyoruz o halde 💕🤱🏼
Yarenelibol Merobebe ikizlerinmi olucak canm senin o zaman daha sık takip etmen yatman gerekiyor yorulunca toplanıyor yada oturunca sıkışıyr bnmki o zaman poposunu karnımın tam ortasında topluo
Yarenelibol kubraturkann bilmiyorum ki ya doktor normal artk diyor bnde aldırıs etmiyorm hep oluyo diom bişey olmaz diyor akşama kadar ara ara 7,8 kere toplanıodur oturunca özelikle çok toplanıo sıkışıo bnce yatınca içine çekilio rahatlıom nefes alabiliom bnde😞
kubraturkann duygunaydn benimde hareketler değişiyo doktor hareketlerine çok dikkat et dedi bende azıcık tepki vermeyince telaslaniyorum ama degisiyo