Düzenli regl gören biriyim, evlilik öncesi regl gecıkmelerım oluyordu yaşımdan dolayı normal karşılandı. 1.5 senelık evlıyım 22 yaşındayım, regl döngüm düzene gırdı bır doğum yaptım. kırkım çıktı 10 gun sonra hasta olmaya başladım, duzenlı bir şekilde oldum. Bebegımız vefat ettiği için doğduktan 2.5 ay sonra, yeniden çocuk düşünmeye başladık. Yaklaşık 9 ay oluyor vefat edeli, doktor onay verdi yeni gebelık için. 5 hazırandan beri regl olamıyorum, doktora gittim gebelık testlerım negatif, herhangi bir Sağlık sorunum çıkmadı. kan ultrason hersey tertemiz çok şükür, doktor tarlusal verdi kullan regl olursun dedi. Hıc korunmadık doktora gitmeden iki gun önce korunmasız ilişki oldu. Beta hcg 0.27 cıktı( negatif) ilacım bıttı, doktora gitmemin üzerinden 10 gun gectı. Dün regl oldum sandım hafif akıntı ile pembe lekelenme oldu, bugünde kahverengi olarak devam etti ve birden bire kesildi. Normalde 5 gun sürer ve hiç böyle olmazdı,regl oldum mu? olmadım mı? Anlam veremedim. Ya da olmadı olmadı da o son ilişki de oldu, yerleşme kanaması mı yaşadım? bunu da anlayamadım test verelı 10 gun oluyor o zaman negatıftı. Yeni mi hamıle kaldım? yada benım vucudumda mı bı anormallık var? Lütfen bana yardımcı olun ya. Oğluma zor da hamıle kalmadım ki, 2 aylık evlıyken 1 aylık hamıleydım.