Merhaba kızlar buraya en son yarın kontrolüm var bakalım neler olacak diye başlık açmıştım sonrasınsa çok farklı olaylar yaşandı. o gün doktora gittiğimde doktorumla 38+0 için sezaryen doğumda anlaştık, çünkü bebeğimin kilosu 2, kafası 3 hafta önden gidiyordu sezaryenin daha sağlıklı olacağını söyledi. muayene bittikten sonra nst çektirip göstermemi istedi çektirdiğimde düzenli sancılarım çıktı ama ben hiç bişey hissetmiyordum, birer saat aralıklarla tekrar nst çektirmemi istedi onlarda da düzenli sancılar çıkınca bu sancılar bebeği sıkıntıya sokar acil sezaryene almamız lazım dedi ve inanın ne olduğunu anlamadan kendimi ameliyathanede buldum. bebeğimin kilosu iyi olduğu için asla bi sorun olacağını düşünmedim ama maalesef bebeğim solunum sorunuyla dünyaya geldi şu an küvezde ve ne kadar yatacak bilmiyorum kesin bir şey söyleyemeyiz diyorlar, buna benzer durum yaşayanla, ya da çevresinde görenler yazabilirse çok sevinirim, süreç ne kadar sürmüştü, sonrasında farklı bir sorun yaşadınız mı tecrübelerinizi yazabilir misiniz moral olarak çok kötü bi durumdayım ne yapıcam hiç bilmiyorum :(