Kanalize Son 99 duygusal bir kanalizeyim şu an 🥹 pamuğum canım kızım çocukluk hayalim seni çok seviyoruz sabırsızlıkla doğmanı bekliyoruz Ela’m🩷 muhtemelen iki hafta erken geleceksin ama bu postu açmak adettenmiş🥰
Blueberry0 Kanalize anaummm çen büyüdün de anne mi oluyoçun 🤪❤️ şuan bende duygusal bir kanalizeyim hsjdjfjfkf ben 149 bırakayım usulca sjdjffkkf
Catsofmom Kanalize Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah canım 🥰 Ayy benımde son 34 😔 hiç geçmeyecek gibi geliyordu bana zaman ne çabuk geçiyor. Allahım 1 ay daha içeride kalsın diye dua ediyorum sürekli
Kanalize Catsofmom aminn hepimize inşallah sağlıkla doğsun sağlıkla büyüsünler 🥰 ç🫶🏻az kalmış çok heyecanlı🥹 bende biran önce doğsun istiyorum ne kadar korksamda
Catsofmom Kanalize Amiinn kuzum 🙏 doktorum eşini doğuma almıycam dedi ben bi kötü oldum. Daha cok korkuyorum artık 😔
Kanalize Catsofmom rabbim hayırlı doğum nasip etsin bir avazda kurtarsın hepimizi benimkide girmeyecek doğumu düşündükçe tedirgin oluyorum sonrasından korkuyorum 😕
__mom1 Kanalize 99dan sonra zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun sanki dün 99du bugün 87 olmuş insan heyecan yapıyor gitgide azaldıkça
Kanalize __mom1 yaa🥰 aynen çok heyecanlı zaten çok sabırsızlanıyorum biran önce doğsun da kavuşalım hayırlısıyla 🩷