MelodyFairy Yarın doktorum çağırdı ,ilk defa kullanıcam nasıl bir süreç biraz aktarın bakalım kızlar 🩷💖
Blgnnnnn MelodyFairy bana 2 kutu vermisti klomen 5 gunde 3 öğün kullandim 1 hafta sonra 20mm olmus catlatma iğnesi vurdu ama gebelik olusmadi
Seval0Seval MelodyFairy valla canım bende salı günü gittim bugün klomene başlicam inşallah sonuç alırız 🙏
Oznur_ece65 MelodyFairy ben letu kullanmıştım canım 5 gün kullandım hastaneye gittim yumurtlara baktı yeterince olgunlaşmış ise iğneyi yazıyor evet iğne ücretli 250 TL idi yanılmıyorsam umarım sende etkisini görürsün
Seval0Seval MelodyFairy bana perşembe kullan haftaya gel kontrole dedi büyümüşse ine vericek ben Bağkur luyum fiyat ile bir iligim yok önce kullandığın ineye 5 bin vermiştim
Oznur_ece65 MelodyFairy belirti olarak iğneden sonra 7 gün sadece sağ kasığım ağrıdı onun dışında adete 4 5 gün kala göğüslerimde şişkinlik oldu o şekilde anlamıştım evde test yaptım direk koyu çıktı zaten sonrasında kan verdim orda da betam 468.4 çıkmıştı 🥲şuan ise 33+4 olduk bile 🥰🥰
Humeyra16Selim MelodyFairy nekadar oldu evliligin canm bende kullndim ama banada faydasi olmamsti klomen letu hepsini kullandm 2 yil once ignem 180 tl idi 3 ay vurdu ama olmadi 4 yil bitimi tup bebek yaptrdk bzde suan 61 gunum kaldi hayrlisiyla
Gul1616 Ben adetin 3. Günü kullanmaya başlamıştım üç öğün aldım 5 gün boyunca . 12. Günü iki yumurtam büyümüştü kendiliğinden çatladı iğne vurmadı 3 günü değerlendir demişti çok şükür 8 haftalık olduk
canss_96 Bende klomen kullandım günde kaç kere kullandım hatırlamıyorum şimdi yalan olmasın ilaç bittikten 3-4 gün sonra kontrole gittim baktı büyümüş iğneye gerek kalmadı tarihler verdi o tarihlerde birliktelik oldu 17 haftalık hamileyim şuanda ☺️
MelodyFairy Kızlar doktorum femaraya başladı 😀bugün başlıyorum 4 gün içicem pazartesi kontrole gitcem
Seval0Seval MelodyFairy ikimiz aynı gün başladık hakkımızda hayırlı olsun inşallah pozitif msjlarımız yan yana olur inşallah 🙏
Kaplan42 Klomen kullanıp hemen ilk kullanımda bazen olmuyor ben 2,3 kutu bitirmiştim ama şükür sonra kullanmadım kendiliğinden oldu şuan 6 haftalık hamileyim