Zlm_0303 Kızlar 31 haftalık hamileyim ama göbeğim öyle çok çıkmadı beni görenler 31 haftalık olduğuma inanmıyorlar 🤷♀️🤷♀️🤰
Mutlulukkk Zlm_0303 40+2 yim. Kimse inanmiyor 🥲 gobegim iki elimin arasina sigiyor desem yalan olmaz 😂😂
Aydanur06 Zlm_0303 kızıma hamileligimde benimde oyleydi kimse inanmiyordu simdi ikinciye hamileyim daha çabuk çıktı gobegim
1prensesannesi_ Zlm_0303 bnde 37+0 haftalık hamileyim benim de iç karnım geniş çok çıkmadı karnım 5. Aydan sonra belli oldu mesela 🤭🤭
Mutlulukkk Zlm_0303 oh cok sukur yalnz degilmisim 😂 nstye girince flaan soruyorum hep calisan kizlara, baskalarininda gobegi kuck mu boyle diye onlarda evet diyor rahatliyorum braz 😂😂 erkekkk bebisimm😍 siziinnn?
Zlm_0303 miniklerim__ bazen insanlara çok sinir oluyorum bu ne kız nasıl hamilesin sen göbeğin nerde diyip duruyorlar
Zlm_0303 Zulalg doktorum iç karnının geniş olması göbeği çıkan insanlara göre daha iyi dedi sakın kafaya takma dedi
Zlm_0303 Mutlulukkk ay vallahi bende sağlık ocağına falan gittiğimde hep soruyorum başkalarının karnı böylemi bu kadar küçük olması normal mi diyorum 🤣🤣🤣 bizim cinsiyetimiz kız 👧
Zlm_0303 Mutlulukkk evet canım aldım ben zayıf başladım hamileliğe 52 falandı şuan 62 kiloyum siz aldınız mı
Mutlulukkk Peraninannesisena bnde oyle dsunuyor ve seviniyordum taaa ki 37 de catladgimi gorene kadar 😓😓