ZeynepAsyaAnnesi Kızlar 1. Doğum sezeryansa 2. Veya diğer doğumlar normal olma ihtimali varmı veya kaç yıl beklemek gerekiyor Yani kesin diğer doğumlar da sezeryan mi oluyor
Sedefkitir ZeynepAsyaAnnesi normal doğum yapanlarda oluyo diye biliyorum canım ben 4 5 yıl aradan sonra
Evafor ZeynepAsyaAnnesi bn sordum devlet kabul etmiyor özel de de bazı yerler yapıyor misal normal doğum ücretinin iki kati isteniyor örneğin 10 bn TL ise normal doğum ssvd 20 bn TL Dr ücreti ekleyen de var riski var diye
Zeymerr ZeynepAsyaAnnesi takip ettiğim bi doktor var @drsemraozer istanbul’da ama instagramdan yazınca herşeye çok güzel cevap veriyor bence o doktorla bir görüş daha net bir bilgi öğrenirsin. zaten sayfasındada görürsün ssvd ile ilgili paylaşımlarını şahsen İstanbul’da olsam o doktora gitmeyi isterdim ama Kütahya’dayım.
Evafor ZeynepAsyaAnnesi en az 5 yıl geçmesi lazımmış benim 10 yıl geçti yine de Dr kesi yerine bakarız incelme var mı doğum sürecinde yırtılma vs oluyormuş kabul edersen oluşacak sorunları öyle yapıyorlarmis Dr ücreti dahil 30 bin e denk geliyor bu ücreti ve riskleri duyan ben geri sezeryana döndüm 3.cocugum olacak hayırlısiyla insallah
Busraa_44 ZeynepAsyaAnnesi kız ilki sezeryandi makat geliş olduğu için 5sene geçti buda sezeryanla olacak ozeldeki doktor öyle dedi 39haftasinda alırız dedi