Nurdemirr Geceleri bi sağa bi sola dönmekten uykumu alamıyorum nedenini anlayamıyorum aynı durumda olan anneler varmıdır ?
alparslangur Nurdemirr bizde 23+6 yız gece bölük pörçük uyuduğum için gündüz kendimi uykuya veriyorum ve günün nasıl geçtiğini anlamıyorum çünkü uykuda ve halsiz geçiyor hep🥹😔
Gulbahar47 Nurdemirr ben 21 haftalık oldum bende öyleyim ve akşam olduğu zaman 5 dakikada bir tuvalete gidiyorum
Beyzanury1234 Nurdemirr suan okurken bile uyumadım mide yanmasi var bide sağa dönsem belim ağrıyor sola dönsem belim ağrıyor ne yapacağımı bilmiyorum 23+4
Nurdemirr alparslangur bende öyleydim doktorum omega başlattı Allah’a şükür sonrasında düzeldim gündüzleri enerjim oluyor ve kalkıp işlerimi halledebiliyorum yavaşta olsa sende kullanıyormusun vitamin ?
Nurdemirr Gulbahar47 çok su içtiğim zaman bende o şekilde sık çıkıyorum lavaboya normal sanırım bebişler baskı yaptığı için 😊
alparslangur Nurdemirr bana regemesis Max ve bestiron verdi onları kullanıyorum şuan ama aşırı uykuya düşüyorum🥹
Cansuce Bende 28 haftalık inanın gece olsun istemiyorum çünkü uyuyup uyanıyorum sürekli ve gündüz uyuyorum bu sefer ahhh çok zor ama olsun 🫠