cileklipastasever yarin sabah doguma girecegim dua ederseniz cok sevinirim.guzel dualarinizin aynisi Rabbim sizlerede yasatsin cook amin🤲🏻🌸😇
dilarabasciftci cileklipastasever bende yarın Doğuma giriyorum inşallah sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize duam seninle canım benim bir avazda inşallah
dilarabasciftci cileklipastasever kesemde yırtılma var normal dogum istiyorum doktor 1 kadar Denicek yoksa sezaryen ile alıcak bebeği içerde tutmam mikrop kapar dedi lütfen dua edin sağlıkla gelsin 38+0 😞🥹
170619 Ay bende sabah doğuma gidiyorum rabbim ikimizide sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰
cileklipastasever dilarabasciftci ederimm tabikii 🤲🏻🥰 guzel dusunun insallah Allah bir kolaylik verir hersey yolunda gider aminn
170619 Dualarım seninle kardeşim ben direk sezeryan bebeğin kafası büyük olduğu için normal doğumla risk alamayız dedi doktorum
cileklipastasever 170619 benimde basi 40+4 hafta ile uyumluymus bu vakte kadar kanala girmemis girmezde dediler.sezaryan olacagim nasipse.3 gundur dogum sancilari da basladi resmen hani doktor yarin almasa bile bizim ki durmaz durum bunu gosteriyor:)