Elif2796 Kızlar 38 1 günlük olduk ama bu cuma sezeryanim olcak ve ben çok korkuyorum sezeryan olmiycam diye en başından direttiysemde bel fıtığı olduğu için gebelik haftası ilerledikçe belim çok agriyo ve normal doğum olursam sonrası sıkıntılı geçer dedi doktor bende bugün ki kontrolde fıtık var belin ikinmada zorlar seni deyince sezeryan olcam dedim çünkü üç çocuğum daha var sonrasında ayağa kalkmam lazım cuma sezeryanim olcak ve ben çok korkuyorum sizce korkmam normalmi
Smyye0303 Elif2796 yok canım korkma korkulcak hiç bişey yok bunda tamamen mi bayilicaksin yoksa spinalmi olacak belden aşağısını uyusturucak doktorun
Yazmelegi_ Elif2796 genel oldum çok rahattı hic korkmayın 6 saat sonra yürümeye kalktıktan sonra ayaklandım elimden geldiğince yatmadım
ZeynepAsyaAnnesi Elif2796 hiç hiç korkma gülümseyerek girdim gülerek çıktım bebeğine kavuşacagini hayal et herşey yolunda gidiyor elhamdülillah stres yapma kötü doğum anısı olanları dinleme İyi düşün iyi olsun bebeğin herşeyi hissediyor öyle düşün
Gmze012 Elif2796 bende bu cuma doğum yapacağım korku bende de var ama içimizi ferah tutalım herşey çok güzel olacak 😊
Mihrimah44 Bende de fıtık var doktor belimi zorlamak istemiyor, ama ben de korkuyorum , günler yaklaştıkça korkum katlanıyor…
Smyye0303 Elif2796 Ee bayılacaksin ozaman ne dert ediyon etme uyuyup uyanican bişey yok olmamış gjbi geçecek stres etme bebeğide streslendirme. Uyanınca Nescafe iç baş agrinda olmaz hem canim ben spinal oldum bebek kanala girmiş ve haberimiz yoktu biraz zor çıktı benim nefesimi kesti bayilttilar sonra bebeği 3 sn falan görmüşümdür sonrası yok😅