Byznr91 Hastane çıkışı alıcam ama sizler nasıl aldınız ayrı iki farklı takım mı aldınız yoksa bir modelin pembe mavi rengini mi aldınız. Yarın almaya gidicem fikir olsun. Aynı cinsiyet olsa he kadar kolay olurmuş 😂😂
Beyzacengiz69 Byznr91 benim de çift yumurta ikizlerim 35 haftalık olduk 🤭 ben Instagram dan yaptırdım isimli çok da güzel geldi
elifsen Hayat pahalı :) o yüzden e bebekten kıza ve erkeğe uyan gözüme güzel gelen hastane çıkışlarını alacağım. Benimde çift yumurta
Byznr91 elifsen aslında aynı modelin kızlı erkeklisini istilordum ama bulamazsam bende farklı alacağım sanırım
Kahramankentli Hayırlı olsun kızlar benim de çift yumurta ama cinsiyet henüz belli değil kaç haftalıkken öğrendiniz acaba
Byznr91 Beyzacengiz69 isimli yaptırcaktım ama sonra vazgeçtim uğraşmamak için bir türlü karar veremedim isme çok geçe kaldık. Model olarak aynı mı hangi renkte terçih ettiniz
NurrFatma0 Byznr91 beyaz olanlar prematüre takım onlar aynı ama pembe mavi olanlar model olarak farklı
Beyzacengiz69 Byznr91 model aynı renkleri farklı ve isimleri yazıyor. Aslında frketmez o kadar hızlı Allah izin verirse buyuyecekler ki çok uzun giyeneyecekler 🙈🥲
Nesli-han55 Bende birer tane beyaz aldım kenarları mavi pembe işlemeli birer tane de aynı renkten aynı modelden aldım fotoğraflarda aynı görünsünler istedim 🥰
Byznr91 NurrFatma0 Beyzacengiz69 Nesli-han55 Bende aldım bugün ikiside kırık beyaz kızınki dantel detaylı erkeğinki sade papyon var minik. Renk uyumu var bide pembe mavi benzer aldım. Bire bir aynı almadım model hiç yoktu çok pahalı her şey
Kahramankentli Byznr91 cihazı çok iyi aslında devlet de değil özel takipçiyim ama yani 16 haftalıkken dedi
Byznr91 Kahramankentli yanılmamak için garanti olsun istiyordur, bizimki dirket sorunça söyledi ama her dr bir değil hatta devlette 16 ya kadar hep yanlış bildiler