prensinannesi2024 Kızlar ikinci hamileliğim ilk bebegimde kullandığım kıyafetleri kullancam ama kıyafetlerin üstü sandık sarısı deriz ya sarı sarı leke olmuş yıkadım çıkmadı çamaşır suyu dökemem bazılarında desen var maf olur bana bi fikir verin lütfen
Dusenerler prensinannesi2024 porcoz leke çıkarıcı kullanıyorum ben pembe kaplı lekeleri çıkarıyor ve iz birakmiyor memnunum
papatyaseveranne Beyaz sabun iyi geliyormuş, akşamdan beyaz sabunla çitileyip suyunun içinde bekletmek lazım diye duymuştum.
Kediannesi1 prensinannesi2024 cıkarıyor baya her lekeyi ben öyle çıkarıyorum o sarılar da kolayca çıkıyor pas lekeleri de
prensinannesi2024 Kirsehirli40 markette satılan pembe dışı ak yurtta filan var o var ama cikarirmi bilmiyorum
Koalamm prensinannesi2024 ben şoktan aldım çamaşır sodası onu kullandım geçti 😊 bende ilk çocuğuöun kıyafetlerini kaldırmıştım 2.de tekrar kullanayım diye çıkarmıştım sararmıştı vanish leke çıkarıcı falan denedim çok uğraştım ama yinede lekeler kalmıştı geçenlerde komşum söyledi sodayı yastıkların içliklerine kullandım baya sarıydı nem den lekeler olmuştu tertemiz olmuştu
Deletedmom0071 prensinannesi2024 ben de babaaanemin çeyizlerini kullanıyorum bir türlü geçmiyor o lekeler yaaa var mı kesin çözüm 😩
Papatyamoms prensinannesi2024 domol leke çıkarıcı aldım bende sıkıp bır gece beklettim kurtardıklarım oldu
Seval2468 prensinannesi2024 e bebekte baby me çamaşır suyu tozu var ondan al renkli beyaz hepsine kullanabilirsin. Ben onunla çıkardım hepsi tertemiz oldu