0605_ Bende çok sık idrar çıkma ve ayaklarımda ödem toplayıp şişme belirtileri eklendi sizde durumlar nasıl son 70günüme girdim hayırlısıyla 💙
Nurrdmr15 0605_ son 27 gün doğuma sık idrara çıkma kasık bel ağrıları ayaklarımda şişme mide yanması ve daha bi çok şey 🥺
Humeyra16Selim 0605_ benmde ayni canm 10 kilo aldm henuz ama ayak bileklerm sisti ve agriyor cok yuruyunce son 68 gun benimde
Ayshe19 0605_ asla yatamıyorum uyku zaten yok sıcak basıyor yatınca sanki soba yanıyormuş gibi yanımda sağa sola dönmekten uyku zaten yok geceleri zombi gibi dolanıyorum evde tuvalete çıkıyorum sürekli. Her yerim ağrıyor sanki üzerimde silindir geçmiş gibi 🥲 şikayet etmek istemiyorum ama yok olmuyor çok zorlanıyorum yürüsem pestilim çıkıyor kaşık fıtığı var bir de sol tarafımda o da şişiyor ağrıyor kendi cumhuriyetini ilan etti resmen 🥲🥲
Mama30 0605_ nefes darlığı el ayak şişmesi ve ağrısı hareket kısıtlılığı mide yanması ve üstüne birde sıcaklar çok rahattım 3. Trimester yaktı beni 🥲
yeninesilanne-99 31 gün kaldı doğuma, kramplar başladı, ayaklarım şişiyor, hareketlerim kısıtlanmaya başladı, çok zor 🥵
0605_ yeninesilanne-99 ayy şimdiden onun stresi azda olsa yükleniyor umarım kolaylıkla kucağınıza alırsınız şimdiye kadar çok iyi geçirdim ama son zamanlardan baya korkuyorum
0605_ Nurrdmr15 ben şimdiye kadar çok iyi geçirdim son zamanlardan korku başladı inşallah kolaylıkla kavusursunuz
0605_ Nurrdmr15 ben şimdiye kadar çok iyi geçirdim son zamanlardan korku başladı inşallah kolaylıkla kavusursunuz
Esinbyzkndr Nurrdmr15 miğde yanmasi , surekli idrara cikma ,kasık bel sırt ayak agrısı,huysuz bacak ,uykusuzluk 😂😂
Zeyzey055 Son 45 gün bir oğlum var 2 yaşında sagolsun hamilelik yasatmiyor koştur koştur geçiyor günler ayakta durmaya zorlanıyorum bazen ödem olmaması için limonlu su içiyorum ayaklarımı gece muhakkak havada tutuyorum nefes almakta güçlük çekiyorum çünkü 2 yaş bebem hep kucagim da ☺️☺️🥰 ilk gebelikse keyfini çıkartın kızlar bol bol yatın sonrası malum
0605_ Zeyzey055 benim ilk gebelik ve çok kolay geçirdim şimdiye kadar ama son zamanlar gözümde büyüyorr
Esinbyzkndr Ayshe19 yemin ediyorum bende boyleyim arada eşimi bile yataktan kaldirip atasim geliyor havami tuketiyor gibi hissediyorum surekli gece ayaktayim ve bisiler yiyorum fare gibi sonra migde yanmasi yasiyorum 😂😂😂😂
ladyax 0605_ 66 günümüz kaldı henüz çok ağırlaşmadım az kilo almanın etkisi diye düşünüyorum ama göbiş zorlamaya başladı yatakta dönmek ve yataktan kalkmak zulüm gibi.. oturmak bile rahatsız ediyor bazen hep yatmak istiyorum bu seferde belim ağrıyor analık zor işmiş🥲 çok şükür ödemim yok henüz bakalım nasıl devam edecek
0605_ ladyax bende 7ayda 7kg aldım ama inşallah son günlerde daha fazlalaşmaz siz kaç aldınız 75dim 82 oldum
Ayshe19 Esinbyzkndr 😅 ben başladım bile mesaime şuan balkonda serinlemeye çalışıyorum yatsam uykum var ama yatınca canım daralıyor nefes alamıyorum neyse gideyim bişeyler yiyeyim 😂😂öylede uyunmuyor nasılda böylede uyumayıvereyim
Sahradmla 0605_ ellerim ayaklarım yanıyor bakkala gitmeye bile mecalim yok hep bı uykusuzluk 2 buçuk ve 4 buçuk yaşında 2 çocuğum var çok zorlanıyorum şuan bile esneyerek yazıyorum ayaklarım artık bedenimi tasiyamiyor gerçekten kilolu insanlara Allah yardım etsin çok zor insan kendi bedenini bile tasiyamiyor
cokkasmabeabi 0605_ son 55. Uykular haram gençliğim talan oldu. Çok ayakta durunca ayaklarım acayip ödem yapıyor. Uzatıyorum iniyor aşağı indiriyorum yine şişiyor bir de yanıyor. O gün çok yorulmussam sabah uyurken bir kramp giriyor ölüm gibi bişey ama ölmüyorum. Hareketleri can yakıyor vs vs 😂
Gulsen54 0605_ Son 54 gün sıcak basması karnımın kaburgalarıma baskısı hızlı is tutunca nefes nefese kalma karnımın sürekli sertleşmesi ayakta durunca karnıma taş baglanmista aşağı cekiliyormus hissi sürekli gelen uyuma isteği ama 2 yaşında bir kızım var ve o uyanıkken uyumam mümkün değil