Tugce-12 Kızlar bugün kan verdim değerim 58 sizce ne zaman kese kalp atışı filan görüp duyabiliriz biligisi olan yazabilir mi acaba🥰
minikmucizeemaak Tugce-12 5+ haftalarda kese 6 7 8. Haftalarda da kalp atışı görürsünüz Allah’ın izniyle. Betayla bunu anlayamazsınız son adet tarihinizle anlarsınız:) 2 günde bir aynı yerde kan verip sağlıklı artış varmı takşp etmelisiniz 🥹 Sağlıkla gelsinler hayırlı olsun😇
Kusumoldu Tugce-12 iki gün sonra bi daha ver eğer ciddi bi artış varsa 6. Haftada hem kese görünür hem kalp atışı duyulur
Oykukuzey Tugce-12 kaçıncı günündesin acaba bende kan vermeyi düşünüyorum ama bugün 5.gün çıkar mı acaba
Damla6116 4,5 haftalıkken beta değerim 2199 çıkmıştı . Kese gözükmüştü ama içi 5,5. Haftada gözükmüştü 😊
minikmucizeemaak Tugce-12 en az %60 artış bekleniyor 2 günde 2 kat artış olursa sağlıklı gebeliktir Allah’ın izniyle canım🫶🏼 Betayı ilk verdiğin yerde ver ama farklı hastanede farklı sonuç alırsın
Herayy minikmucizeemaak ben 1 Ağustos ta verdim 832 çıktı bu gün verdim 3289 çıktı kese göründü doktor normal dedi ama %60 artmamış
minikmucizeemaak Herayy Evet aslında çok az artış olmuş ama doktor normal dediyse vardır bi bildiği son adet tarihinize göre kaç haftalık
e_blue_sky_a Tugce-12 bugün kan verdi iseniz yarın öbürgun vermeyin. Perşembe verin. Ve bu iki sonucu doktorunuza gösterin. Doktor size artışı değerlendirme yapacak ve keseyi görmek için gün verecektir inşallah. Benim fikrim ise inşallah önümüzdeki pazartesi gözükür vajinal ultrason veya karından