Marly21 Haftaya cuma sezeryanım var normalde kan uyuşmazlığı iğnemi bir gün bekliyorum eczanede hemen olmuyo şimdi cuma ya sezeyanım e cumartesi kapalı pazar da öyle pazartsiye kalırsa süre dolmuş olcak napcam şimdi ben
Asel-2023 Marly21 birde doğumdan sonra ki iğne hastane ye ait oluyor ben ikisinde de hamileyken kendim aldım doğumdan sonra hastane kendi temin etti iğneyi
Feyzanr41 Marly21 dogum da uyusmazlık olursa hastane vuryor benımde kan uyusmazlıgım var 28. haftada vurdurmadım gecen hafta 30. haftamdk acılden gırıs yaptım kanama vs yoktu vurdular hastane vurr yanı merak etmeyın almanıza grek yok
12eslem_yaren Marly21 benimde kan uyuşmazlığı var ilk kizimda 7aylik Ken vurdum eczacılar odasından alıp özelde iğne oldum ikincide vurmadım doğumdan hemen sonra hastane kendisi yapıyor iğneyi şuan 3 gebeliğim doktorum 23 haftada gel yapalim dedi
hunilimom Marly21 hastanede kendileri yapıyor senin icjn bir gün önceden alırlar benim ilkinde hastane kendi vurdu
Marly21 hunilimom işte devlet hastanesi biraz uzak bize bir gün öncesinden nerden bilecekler ki ben gitmezsem
hunilimom Marly21 onların anlaşmalı depoları var sen yatış yaptığında getirirler ben ikincide formu doldururken hasta bakıcı gidip aldı geldi
Feyzanr41 Marly21 48 saat ıcınde vurulman gerek dıye bılıyorm ama hastahene deposunda bulunuyor genelde benım acıle gıttıgımde depodan getırdı hemsıre acılın depoda yoktu kadın dogumdan aldı hatta mutlaka senı ıgne yapmadan yollamazlar
Gulsen54 Marly21 Orada yaparlar canım merak etme ben hastanede kayıtlı hasta bile değildim suyum bitmiş hemen acilden giriş yapmıştım doğumdan sonra sorun çıkmadı çok şükür vuruldum 😊
12eslem_yaren Marly21 hatırlamıyorum 28 de olabilir bana gel dedi yapacaz dedi ben 23 anlamış olabilirim 4 sene önce oldum 😊
Marly21 Gunes17 çok sevindim buna cuma günü olması korkuttu beni cuma tedarik edilmezse cumartesi pazar eczaneelr kapalı ya vurunamazsam diye korktum. Çünkü 28. Haftada doktor yazdı eczane aynı gün veremedi istetti