Kediannesi1 bitanemiz24 19+3 ikizlerim 5 haftalık kese 7 haftalık kalp atışı duyduk test günü beklemek daha kolay diyordum hep 🥰
Bernaefn bitanemiz24 keseyi 5+2 falandı gördüğümüzde 6+4dü sanırım kalp atışlarını duymuştuk çok şükürler olsun :)
bitanemiz24 Çok heycanlıyım 4+5 dedi keseyi gördü ya bebek görülmezse diye korkuyorum ne zaman duyarım kalp atışını
Bernaefn bitanemiz24 bende kendimi çok yıprattım bu konularda halada öyleyim malesef ama sen içini ferah tut bol bol dua et ve pozitif düşün yoksa inan bana zaman geçmiyor
Bernaefn bitanemiz24 tabi karından bakılıyor bir sıkıntı yoksa artık kolay kolay alttan muayene olmaz
Bernaefn Kediannesi1 bende 22deyim artık ama bazen çok durgun bazen çok hareketli uzun süre hissetmeyince korkutuyor şimdide bunu taktım biraz kafaya sanırım :(
Kediannesi1 Bernaefn daha küçükler hareket etseler de biz hissetmeyebiliriz ilerleyen haftalarda da azcık sakin dursalar diye bekleriz eminim içinizi rahat tutun stres etmeyin 🥰
TinkiPinki20 Benimde pozitif şuan 5+2deyim tüp bebek doktorum 6. Hafta için randevu verdi çok merak ediyorum bende kızlar cuma günü başka bi doktora gitmeyi düşünüyorum 5+4 olmuş olacak kese görünür mü acaba
Brcntrs Benimki 5+3 canım şuan bugün doktora gittik , 6mm kese boyutu yolk kesesini göremedim daha bebekte gözükmüyor tabi , 6-7 hafta aralığında gözükür dedi