Sema__5 Kizlar adete 4 gün kala predictor early erken gebelik testi 1 dk içinde silik çizgi çıkmıştı adete 2 gün kala roll kaset gebelik testi negatif hangi teste güvenmeli sizce başına gelen varmı cevaplariniz için şimdiden teşekkür ediyorum 🌸🌸
ebrarmom08 Sema__5 kaset testler erken yapılan testler kadar hassas olmadığı için cıkmamıstır belki umarım vardır ☺
yesillimonn Sema__5 Yeni gebelikse kaset testte hemen çıkmayabilir bence tekrar erken gebelik testi yap cnm
Tugba_turk46 Sema__5 test saçmalıkları beni benden alıyor bende bugün hem erken gebelik testi yaptım hemde kaset test erken gebelik testi negatif kaset test silik çıktı🥴
Sema__5 Zulalg kaset negatif çıkıyor kafam karıştı canım ya akşam yaptım ama kaseti bugün 2 gün kala olsa cikmazmiydi
Zulalg Sema__5 kasete çok güvenmiyorum ben bazen yanlış çıkarıyor. Ondan dedim tekrardan kan veya erken gebelik testi dene veya tekrar kaset dene
Bebeklerim2p Bende 3 tane erken bi tane kaset yaptım 3 koyu çizgi çıkarken kaset negatif çıktı ama hamileyim bazen yanlış olabilir kasetler
Sema__5 yesillimonn predictor early 2 gün önce yapmıştım silik ti bugün sabah da yaptım yine silik neden oluyo acaba koyulasmasi gerekirdi
Sema__5 Tugba_turk46 bende de tam tersi hangisine guvenelim anlamadım en iyisi kan testi ya da bat i beklemek