Ege_mommyy_11 Kızlar merhaba, Oğluşuma yavaştan alışverişe başlayacağım emzik biberon almak istiyorum phılıps avent alacağım ama biberon cam mı plastik mi olsun emzik hava alan hangisi oluo kullananlar memnun musunuz beni aydınlatır mısınız 💫👼🏻🤰🏻
Paramedik16 Ege_mommyy_11 aslında bunları doğduktan sonra bebeğin seçicek canım ben ikizlerim için avent almıştım cam biberon ama içemediler yani içerken ağladılar zor geldi onlara çekmesi sonra wee baby aldım onları kullanıyoruz emzikte avent aldım bi oğlum doğar doğmaz tuttu diğeri 6 aydan sonra tuttu emziği
Kizilciksurubu Ege_mommyy_11 Oğluşum bugün tam 7 günlük oldu. Philips Avent kolik biberonu kullanıyoruz. Kesinlikle tavsiye ederim. Ucu aynı meme ucu gibi olduğu için emzirirken de yabancılık çekmiyor, meme reddi olmadı bizde. Biberon plastik. Emerken minicik elleriyle tutuyor:)
Nazlimom Ege_mommyy_11 emzik philips almıştım hamileyken ama emmedi bence slikonu sert oldugundan öğürüp atıyordu her bebek farklı ben doğduktan sonra 2-3 tane emzik alıp denedim tutmadı 2 aylıkken bibs kauçuk emziği tuttu onu emiyor uykusunda suan 16 aylık
yesillimonn Ege_mommyy_11 Bence biberonu cam al daha sağlıklı emzikte ben event ultra Air almıştım hava akışlı olan ama kizim tutmadi maalesef inşallah senin ki tutar
babyasyanil Philips avent emzik aldım kızım tutmadı nasip😅 2 biberon kullanıyorum biri mamajoo diğeri lansinoh. Lansinoh markanın şişirildiğini düşünüyorum çok gaz yapıyor. Ama mamajoo aşırı rahat ucu anne memesine daha yakın ve gaz yapmıyor
mihros97 Ege_mommyy_11 canım bebeğim henüz doğmadı ama dr. brown çok önerildi onu aldım. emzik biberon konusunda dedikleri gibi bebeğin neyi tutuyorsa yada reddediyorsa ona göre deneyimleyerek yola devam ediyorsun. sen şimdi aklına yatanı al sonra bebeğine göre alırsın. dr brown ürünlerini inceleyebilirsin. gaz yapmayan bi formu var.