Gamze-gmz sumeyyeee_ benimki kanlı pihti seklindeydi baya baya kanliydi hemde arkasina sancim.gelmisti🥰
Eminerd sumeyyeee_ ikinci doğumum ve ilkinde de kanlı geldi biliyorum yani nişanın nasıl bişey olduğunu
Eminerd gizcansen bende dün gece gittim 4 cm açılmam vardı ama nstde sancım cıkmadı sabah 6-7 gibi gel bakalım ilerliyomu açılman dedi şuan sancım var ama oyle şiddetli değil gidicem yine hastanede süründüğümle kalcam diye gitmedim
Mylove47 Eminerd kan geldiyse doktora gitmende fayda var erken doğum riskinde olabilir enfeksiyonda olabilir
Eminerd Suleozkan dün gece gittim 3-4 cm açıklık var dedi ama nstde oyle doğum sancısı cıkmadı diye eve gönderdi sabah 6-7 gibi gel dedi ama uyudum diye gitmedim
gizcansen Eminerd ben doğum yaptım 🙏🏼💜 10 cm’e kadar açıldım, normal doğum yaptım siz nasılsınız var mı bir gelişme
Brnbsr 1ilknur akıntınız beyazsa korkulacak bişey olacağını sanmıyorum, 2 gün önce enfeksiyondan kanamam oldu 31. haftada nst de sancım çıktı çok dikkat etmem gerekiyo şu an ama stres olmamaya çalışıyorum bebeğim için akıntı rengi beyazsa korkmayın 😊
Cankurt Sırtımda ağrı başladı daha sonra belimde yani 2 gün sonra oldi belimde ağrı bugün ağrı kuyruk sokumima vuruyor kasiklar ağrıyor zaten acaba doğum belirtisi mi 36+2 olduk bugün karnımda taş gibi oluyor