Tugbaa38 Kızlar 28.haftadan snra dr a ne sıklıkla gıtmeye basladınız 2 haftada bır dıye duymustum dogru mu
Hs4523 Tugbaa38 genelde 32 den sonra kontroller sıklaşır ama 🙄 bu birazda sizin durumunuza ve doktorunuza kalmış bişey
Brlgry Tugbaa38 bir sıkıntımız Yok 30+6 haftalığım hala 4 haftada bir gidiyorum şimdi 32 haftamda gidicem sonra ne olucak ne diyecek bir fikrim Yok Benimde
AygyulSina Tugbaa38 33 haftadan sonra benim 2 haftada bire dustu. Senin haftan erken daha 2 haftada bire dusmek icin ama eger riskli bir gebeligin veya cogul gebeligin varsa anca ozaman sık olur
Zeynur İkiz gebeliklerde 2 haftada bir ,ama tekil gebeliklerde ayda veya 3 haftada 1 defa doktor kontrolüne gidiliyor.
Tugbaa38 Brlgry benm dr bsy demedı sımdılık ama ılk 3ayım cok sıkıntılı gectı cok rısklı bı hamılelık yasadım sureklı
Hs4523 Tugbaa38 10 günü geçtiğinizde ücret ödüyorsunuz 10 gün içinde tekrar giderseniz kontrol olarak geçiyor ödemiyorsunuz
AygyulSina Tugbaa38 suan bisey yoksa gerek duymuyordur doktorun sana soyler ne sıklıkla gelmen gerektigini endiselenme
Sedayznn Tugbaa38 evet duruma göre bazen haftada bir bile olabiliyor 32.haftadan sonra şıklastırdı kontrolleri öncesinde ayda birdi 😊
Nishaa Tugbaa38 Ben suan 36+0 oldum Doktorum artik her hafta gelecegimi Yeni söyledi ☺️32 haftada basladik 2 haftada bi gitmeye