glbyzgkhn Bu hastanede doğum yapmış yapacak olanlar varmı Memnun kaldınız mı Nst için extra ücret ödüyor muyuz Güncel doğum ücreti nedir Bilgisi olanlar varmı 😊
Gokce16 glbyzgkhn ben bugün taburcu oldum sezeryan oldum doktorum elif şahindi . Nst ilk öderken iki nst ücreti veriliyor sebebini bilmiyorum . Ben geçen ay fiyat sabitlemistim 35. Haftada 16 bindi şuan 21 herhalde. Genel olarak güzeldi personel ilgili hastane temiz
2cocukluu-annee glbyzgkhn ben aytul erdogmusa gidiyorum kendi klinigi var nilufer dorukla da anlasmali aytul hanim oranin fiyati icin 19 bin dedi.ben de merak ettim hastanede normal de ne kadar diye aradim orayi sordum 23 bin dediler.bizim doktorun indirimi vardi herhalde o yuzden 19 bin.
glbyzgkhn Gokce16 ya zam gelmiş olabilirmi tekrar daha 30 gün once 16 demislerdi ama bana fiyati Nst için kac tl vermistiniz Bebeğiniz saglikal büyüsün isteğe bağlı miydi sizin doğum Ben istehe bagli düşünüyorum da
glbyzgkhn umutunannesi2023 bugün bilgi verdiler normal sezeryan 20 bin Normal doğumda epidural istersek eger extra 4400 tl imiş
Gokce16 glbyzgkhn nst 390 falan di herhalde ben 16 ya oldum ama şuan 21 falan herhalde doktorumdan memnun kaldım . Benim ikinci sezeryanimdi arada 2 buçuk sene olduğu için mecbur sezeryan oldum
umutunannesi2023 glbyzgkhn ben medicabil gidiyorum nilufer subesi 10 bindi 12 bucuk oldu yilbasina kadar gecerli aklinizda olsun
glbyzgkhn umutunannesi2023 onerebilceginiz bir doktor varmı o hastanede hemen o hastaneyide arastircam bu dediginiz fiyati ne zaman dediler size Ve çok teşekkür ederim
Welcometomylife Benim takibim dorukta. Nst için 335 alıyorlar. Spinal için de doğum paketinin dışında ekstra ücret alındığını belirtmişlerdi görüştüğümde ama ne kadar alıyorlar bilmiyorum
umutunannesi2023 glbyzgkhn ben 35+4 haftalik hamileyim 3. Ayimdan beri songul hanima gidiyorum memnunum kendisinden o hastanede baska doktor denemedim en basindan beri 10 bin di simdi 12 bucuk oldu yil sonuna kadar gecerli dendi
glbyzgkhn umutunannesi2023 muayene sıklıginiz nedir şuan Ben aradim bilgi aldım ne kadar önce muayene olmaya baslarsak doğum ucreti5o kadar uygun olur dediler benim haftama gore dogum ücreti 15 bin tl dediler