Migrenligebe martannesi03 ben de 24teyim, durumlar ayni. Ozellikle yemegi biraz fazla kacirdigimda sirtimin agridigini fark ettim. Nane yagiyla ovulunca rahatliyor biraz.
Asel_ikra Migrenligebe rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallah benim de martta dogacak allah nasip ederse😊 martannesi03
DilarArslan martannesi03 olmaz mı 🙄 24+3üm bende. Belim çok ağrıyo yatamıyorum doğru düzgün. Kasıklarım da ağrıyo ara ara. Her şey normalmiş doktorum magnezyumu mutlaka kullan dedi ama tadından dolayı içemiyorum 🤦🏼♀️
martannesi03 Migrenligebe ay söylediğin iyi oldu vallahi bende hep biri sırtımı biraz ovalasa sivazlasa diyorum içimden 😊 geçer inşallah agirlastikca agrininda artmasindan korkuyorum ben 😔
Migrenligebe martannesi03 evet ben de korkuyorum 🤦🏻♀️ Azicik fazla ayakta kalsam belim de tutuluyor. Zaten fitiktan ameliyat olmustum. Cok zor gercekten ☹️
martannesi03 Migrenligebe rabbim sağlıkla biran önce yavrularimiza kavuşmayı nasip etsin inşallah . Cinsiyet nedir 🙃🙃
Httccc Erkek bebe taşıyan gebeler genelde bu sıkıntıyı daha çok yaşıyormuş öyle diolar💫 ben 27 oldum yaklaşık bir ay önce başladı hala devam 😔😔
Merveanneoluyor Ben de 24+3 üm son bi kaç gündür alt tarafta bir baskı ve karnımın sol tarafında içten bir çekme var ince bir sızıyla birlikte. Sizde de oluyor mu arkadaşlar??
Ssa Sırt ağrısı + sag kaburgamin altinda oturdugum zaman olusan bir agri var ne uyutuyor ne oturtuyor deli dana gibi evde dolan dur 😂😂😂 26 haftaligiz bu arada yaklasik 1 aydir böyle