Bernasnli March96 başlarda oluyor ortalarda duruyor sonra gene geliyor daha yolun başındasın Allah kolaylık versin 😂
Mahirissmoms March96 ay ben 9.haftadayım niye böyle oluyorum dedim oğlumda hiç böyle bisey yaşamadım bunda bel agırısndan duramıyorum
gulsumsener March96 bende dokuzuncu haftaya gircem dün gece belimde ağrı başladı devam ediyor normal mi acaba korkuyorum düşük olur diye😔
Hayalgokce 7.haftadaym belim ağrıyor bacagim agriyor gecen senede düşük yaptim geriliyorum artk cok mutsuzum
Mahirissmoms Hatce34 Benm oğlumda vardı aşırı ayak yanmam bence senin erkek 🥰 Erkek çocuklarında ayak yanması cok oluyor
Hatce34 Ay gercekmi içime doguyo bnmde erkek çocuğu ins kucagima almayi nasip eder 5 hftadaym erken mi basladi ayak yanmasi 9 ay devam edermu sence
Mahirissmoms Hatce34 benimde senin gibi yeni hamile olduğum zamanlarda hep ayağım yanardı Cok zor bi durum gerçekten ben dayanamıyodummm gece kalkıp ⅘ gece ayaklarımı buz gibi suyla yıkardım 🥰
Mahirissmoms Hatce34 yok kız etmiyor yeni olduğu icin devam etmiyor 12.haftadan sonra yavaş yavaş geçer Benm aşırı yanıyordu ama
Blackatlas Hatce34 haflere basmak ücretli değil. türkçe’yi düzgün kullanın lütfen bir de çocuk yetiştireceksiniz yazık.