guzelanne01_ ressamanne_ ben gebelik bekliyordum zaten ama geçikmem oldu hapı bıraktıktan sonra bende 15 20 gün sonra aşırı uyuma isteği başlıyor ve sık wcye çıkıyorum oğlumdada kızımdada aynı oldu
Bhrakts ressamanne_ benimde 15 gün sonra fln belirtim başlıyor genelde uyku halsizlik sabahları uyandıktan sonra uzun süre yemek yemeden durduğumda mide krampları çok aç bir şekilde uyanma ve kasıklarda batma hissi
Jiyan_akbulut ressamanne_ bende hiçbir şekilde belirti bile yoktu sadece adet gecikti ve büyük bir mucize oldu doktorlar kistin var diyordu tedavi olmadan bebek sahibi olman zor diyordu ama ben umudumu allahtan kesmedim çok şükür belirtiler sonradan başladı
Eyilaa ressamanne_ Valla inanır mısınız sırf bu belirtiler yüzünden hamile kaldığım günü bile biliyorum yumurtlama günümdü o günden bir hafta sonra falan göğüslerimde başladı ama her test negatif çıkınca kondurmadım adet günümde test yaptım pozitifti
irem7 İlişkiden 11 gün sonra belirtilerim başladı. Not etmiştim içime doğmuştu çünkü hamile olduğum. Aşırı derecede göğüs hassasiyeti, bulantı ve yorgunluk vardı. Belirtiler başladıktan 6 gün sonra da hamile olduğumu öğrendim.
ressamanne_ Bhrakts beklemedeyim bende bakalım hayırlısı, ilk gebeliğimde benim de 7. Haftadan sonra başladığından erken olanları merak ediyorum :)
ressamanne_ Jiyan_akbulut her şey Allahtan zamanında gelmiş☺️ evet benimde ilk bebeğimde sıfır belirtiydi
Sude22 Eyilaa o ay içinde mi adet öncesi test yaptınız bende adetten önce iki kere yaptım negatif çıktı bugün adet olmam gereken gün bekliyorum bakalım
adatuna Hemen belirti olmaz zaten olursa da psikolojiktir :) Yumurtlama gününüzü biliyosanız belirti beklemeden 12.günde test yapabilirsiz
Fatima-06 ressamanne_ 22 kasim regl oldum 29 kasim iliski oldu. 19 aralik tansiyon firladi bir anda 🤣kocamla kavga etmisdik sinirden oldu sandim. 🤣sonra test yapdim 2 cizgi oldu 😀
helloogbitchs ressamanne_ adetime 3 gün kala test yaptım silik çıktı hiçbir belirti yoktu adetim 3.4 gün geçti tam pozitif çıktı gene bir belirti yoktu 😊
Mucizem14 Adetim bittikten 1 gun sonra yumurtlama gunumdu ona dikkat ettim 13 gun sonrada yerlesme kanamasi geldi ben adet oldum sandim ama daha adetime 3 gun vardi baktim adet gibi degil test yapinca silik cizgi gordum ama internette yanlis olma ihtimalu var falan yaziyordu cok emin olamadim o gun cok uykum vardi bos kaldigim her dakka uyudum diyebilirim ertesi sabah ilk idrarla yine test yaptim yine silikti ama ikiside yanlis olamaz diye dusundum kan testi verdim ve hamile oldugumu ogrendim simdi kizim 24+3 haftalik
Xname 10 gün sonra şiddetli bir bel ağrısı yaşadım hatta işte arkadaşlar hasta mısın filan dediler halbuki iyiydim adetten 3 gün önce sol kasığa hareket ettirmeyecek ağrı saplandı acaba mı dedim birde bel ağrım hep sürdü yani üşüttüm filan diye düşünmüştüm ve adetten 2 gün önce erken testle öğrendim şüphelenip