Cansu1225 Merhaba 30 hafta 4 günlük hamileyim doktora gittiğimde bebek 1 kilo 50 gr olarak Görünüyor Ve 27 hafta Olarak görünüyor gelişim geriliği var suyumda azalma var Böyle bir durum yaşayan veya böyle bir durumda olan varmı nasıl bir yol izleniyor Bilgisi olan yazarsa çok mutlu olurum
GulserenKY Cansu1225 Bu durumları yaşayan cok anne adayı oluyor burda. Kefir, ceviz,kaşar,muz gibi şeyler yiyebilirsiniz. Bazılarında ise yarıyor kimisinde yaramıyor. Birkaç hafta daha takip ediliyor aynı şekilde devam ederse 36 37 de bebek doğuma alınıyor.
EbrKzlky Cansu1225 ben şeker takipliyim. Doktorum eğer şekere dikkat etmezsem bebeğin gelişiminin durcağını yavaşlayacağını söyledi. Şeker sorunu var mı sendede ? Şekere nekadar dikkat edersem okadar iyi gelişiyor gerçekten.. 30.haftada 1634 dedi 38,5 dedi. 2 haftada bir gelişimini suyumu bebeğin kgsunu takip ediyor.
ucr13 @Cansu1225 30+5te 1300 çıktı 29+5 görünüyor bizim de Normalde 3 4 gün önden giderdi birden geriledi ben de burda bekleyim
Kubrakarahan Benim kızım şuan 30+5 suyum benimfe az bol bol yatcaksın dedi doktor birde ben her gün ceviz muz yumurta yiyorum kilomuzda sorun yok ama suyumuzda değişen bşşey yok dikkatli olcaz günlük bi havuç yiyorum bu saydıklarımı istisnasız her gün tüketiyorum