Sunshine__ Kızlar 30 haftalık gebeyim sıcaklardan mı neden bilmiyorum ben yemek yapamıyorum mutfağa giriyorum 5 dakika sonra başım dönüyor nefes alamıyor gibi oluyorum aynısını yaşayan var mı
Zeyna01 Sunshine__ 10 haftalık hamileyim halsizlik var sıcak bide Ocak başı ekstra klima açıyorum ona rağmen sürüne sürüne oturduğum yerden malzeme doğruyorum çok çeşit olmasada birşeyler yapıyorum
000 Sunshine__ ben 29.haftadayım sadece çok terliyorum bundan nefret etmeye başladım hergün duş almaya başladım belki ilerleyen zamanlarda bende zorlanırım ama şuan sadece terleme ve sıcaklık sorunu var 🫥
Blueberry0 Sunshine__ ben yapıyorum zar zor yere yıgılcak gibi oluyorum bazen nefes darlığı geliyor resmen🙁
Sunshine__ Serendipty Yok valla hiçte öyle düşünmüyorum severek yapıyorum aslında ama çabuk yoruluyorum gibi
000 Sunshine__ evet hava serin mesela bir kac gündür ama ben terliyorum evin içinin iyi olmasına rağmen
Sunshine__ 000 Aynen canım ne yaptımsa iyi olamıyorum geceler haram oldu uyku yok elim ayağım yanıyor
Sunshine__ Blueberry0 bende biraz oturuyorum sonra yapıyorum 15 dakikalık işi yarım saatte ancak yapıyorum
Blueberry0 Sunshine__ gündüz de bi dışarı çıksam aynı şey oluyo hemen bi yere çökesim geliyo midem bulanıyo nefes alamıyor gibi oluyorum çok tuhaf 😤
Tayyibe42 Sunshine__ çok normal bendede oluyor 33. Haftadayim. Yoruluyorum gibi oluyor nefesim kesiliyo gibi anlatamadigim hallere giriyorum.