Eymenikoo Heyecan , korku , endişe hepsi birbirine karıştı normal doğumdan korkup bi taraftan da sezaryen olmayı hiç istemiyor olmak 🙄
Fhryhsn Eymenikoo bende aynı durumdayım son 15 bi yandan normal doğum olsun istiyorum bi yandan da korkuyorum ya doğru ıkınamazsam diye böyle garip bir haldeyim
Selin13 Eymenikoo offfff aynı gün :(((( uykularım kacıyor nabzım yükselıyor heyecan korku hepsi bir arada :( ödüm patlıyor resmen :( nasıl yapıcaz ya
Eymenikoo benan2016 Yaa olsun en azından başınıza ne gelicek hepsini biliyorsunuz benim ilk bebeğim ☺
Ecrinimleyla Eymenikoo benim ikinci Doğumum olacak nasipse ilk kızımda çok korkmuştum normal oldu 6 sene önce ama bundan daha çok korkuyorum çünkü o zaman başıma gelecekleri bilmiyordum ama şimdi biliyorum 😂😂 daha çok korkuyorum
benan2016 Eymenikoo ben hemen ayağa kalktım ameliyat olmasına rağmen gecesinde koridorda yavaş yavaş yürüdüm bence hiç korkmayın
Eymenikoo Annesiii Aynıyız demek 😊 Bende öyleyim gece uykusu hiç yok hep sabahlıyorum..Günler zor geçiyor bakalım ne zaman gelicekler 😊
Eymenikoo Loyam Benimde kasılmam sıklaştı günde 3 4 kez oluyor dr yürüyüş yap dedi ama nerde belimi tuta tuta yürüyorum 🤗
Annesiii Eymenikoo çok şükür gece uykusunda çok problem yaşamıyorum ama tabiki öncekiler gbi deliksiz de uyuyamıyorum ve bu ara rüyalarım hem çok karışık hem çok saçma
Eymenikoo Annesiii Karışık rüyalar bende görüyorum ama çok normal kafamda hep doğum anı var hayal ediyorum filan derken deliksiz uyku diye bişey kalmıyor 🤗