MelodyFairy Klomene başlıcam ama eşimin sperm değerleri düşük yinede denicez doktorumla , yarın sabah sayım yapalım gel dedi bu ne sayımı bilen var mı?
Kubra00111 MelodyFairy klomen bende fayda etmedi eşimin sonuçlarını yarın alacağım bugün alamadım paylaşayım sonucu femara daha etkili diyolar
Esrasahin95 MelodyFairy ben adetin 3.günü kullanmaya başlamıştım yarın gittiğinizde sizi de başlatır doktorunuz
MelodyFairy Kubra00111 herkeste farklıymış canım ama eşimin sperm testinde sıkıntı var o yüzden çokta olumlu olmayacağım ama denemek istedik
Hilalgurce MelodyFairy sen zaten kabullenmiş son ümidim yok diyede.. kız hiç bilmezmisin ne dersen o olur o enerjiyi yayarsın. Ümidin yoksa olmaz zaten . İçinde bir heyecan kıpırtı olacak
eylulmihrasmom MelodyFairy ben kullandım ama eşimde bende bir problem yoktu. muayene ederken de vajinal bakmadı karından baktı 2 yumurtam olmuştu. adetin 4.günü başladım içmeye 5 gün sürdü ilaç bittikten 2 gün sonra da çatlatma iğnesi oldum. pozitif sonuç aldık kullandığımız ilk ay.
nb- MelodyFairy yumurtalarına bakıcaktırç ben de 3 ay kullandım 3. ayda hamile kaldım. Bizim şöyleydi benim değerlerim normal eşimin sperm testi biraz düşük çıkmıştı. Doktpr eşime promenk diye ni vitamin verdi ve 3 ay düzenli kullanım dedi. Ki 3 ay sonunda hamileydim. Klomemle ilgisi var mı bilmiyorum çünkü bana da garanti olsun diye vermişti ilacı. Doktoruna danışabilirsin promenk yı. Bi de let duydum erjekler için keçi boynuzunu laynatıp suyunu mu ne içiyolarmış yine 3 4 ay o iyi geliyomuş ona da bi bak istersen. Allah gönlünüze göre versin aratmasın inşallah
MelodyFairy nb- eşim ilaçları kullanmaya başladı canım bir kaç ay kullansın yine test verecek zaten bu ay olmazsa eşimin değerleri iyi olmadığı için olmaz Ama tabi olacağı varsa sonuçta tek sperm ve tek yumurta yeter nasip ne zamansa o zaman olur 🤷🏻♀️🙈
Semagzll MelodyFairy merhaba bende 3 ay kullandım eşimde de sorun varmış sperm testi sonradan vermiştik bize doktorumuz eşinin tedavisi en az 3 ay sürecek 3 ay sonra gelin dedi 1 ay oldu tedaviye başlayalı farklı bı doktora gideceğiz bizde ☺️
Hilalgurce MelodyFairy işte bende onu diyorum diyekimki 1000 sperm hucresiniden 10 tanesi aktif pozitif düşününce o enerjiyi yayıp inaninca o 10 hücre gelir seni bulur. Bu böyledir. Bunun dinde de belki açıklaması vardır ama kişisel gelisimle pozitif düşünce diyebilirim. Umitvar ol