Deniizzz125 Kızlar bir kaç yerde bunu gördüm çok tutan olmuş deneyip tutturan var mı içiniz de? Bir ben kendim yapınca erkek başka biri yapınca kız çıkıyor 😂
minikmucizeemaak Deniizzz125 Teyzem bir şey okuyup yapıyordu yeğenimin eşine kız erkek dedi ilk kız tuttu 😂 Bana da erkek kız dedi cinsiyetimiz erkek bakalım 🥹 Ben kendim yapınca kız çıkıyordu
Melek__55 Deniizzz125 ben bizm aileye hepsine yaptm tutu şuan bana ilki kız diğer ikisi erkek olck diyor doğru ilki kızım ama ikincisi cinsiyet henüz beli değil bakalım tutacak mı
Bebegim3444 Deniizzz125 çocuğu olan herkese yaptım tam sayı ve cinsiyet dogru çıktı. Hamile olan birine yaptım oda çıktı. Bakalım kendimle esime de yaptım aynı cikiyor ama daha cinsiyet öğrenemedim ben 😀
Bebeto1 Ben ilk bebegimde yaptım ilk erkek çıktı sonra kiz çıktı sonra tekrar erkek cikti ve yuzuk durdu suan 1 oglum 1 kızım var tesadüfmu gerçekmiş bilemem 💁♀️
Deniizzz125 Bebeto1 benim ki garip kendim yapıyorum erkek çıkıyor kardeşim yapıyor kız çıkıyor o yüzden kafam karışık😂
Deniizzz125 Oznur12 bir ipliğe veya saç teline yüzük geçiriyorsunuz elinize ya da karnınıza tutuyorsunuz yüzük sağa sola hareket ederse kız öne arkaya hareket ederse erkek diyolar🙈