_arin Acil cevap verir misiniz bebeğimin suyu azalmış 35 haftalık fakat gelişimi 10 gün geride kalmış haftaya kadar dayanır dedi doktor amniyon suyunu arttıracak şeyler önerebilir misiniz havuç suyu hariç katı meyve sıkacağım yok çünkü
Bircan67 _arin geçmis olsun benimde su azalması var denildi cm olarak kaç çıktı 70 çıktı benim 100 olması gerekiyormus haftada 1 kontrol dediler bu hafta kontrol e gittim azalma yok artış da yok şuan azalma olmadığından iyi durumdayız dedi bol bol su içmeye sıvı seyler tüketmeye devam dedi ben daha çok yolun başındayım 20 haftalığız kendimi yormamaya çalışıyorum inş düzelir düzelmezse ılık serum enjekte edilecek dediler
Canles _arin bence dışardan meyve sıkan yerlerden satın alın çünkü havuç suyunu doktorlar da öneriyor bu konuda en etkili o sanırım
Bircan67 _arin teşekkr ederim inş bian önce düzelir bu sıcakların etkisi çok oldu ter ile çok su kaybettigimiz için su miktarını yükseltmek gerekiyormuş
Bircan67 _arin bende smotty blendr dan var onda havuc u yapıyorum biraz su ile sonra süzgeç le süzüyorum havuc suyu böyle de cıkıyor günlük 3 4 tane havuç tüketiyorum arada yiyorum
_arin Bircan67 onunla deneyeyim olur inşallah inşallah işe yarar kilosu da çok az 2300 gram iki buçuğun üstüne çıksaydı küvöze girmezdi bari oğlumda böyle oldu 77 gün ayrı kalmıştık 😔
Bircan67 _arin kıyamam çok zor olmuştur inş kilosuda suyuda yerine gelir kötü düşünmeyelim moral olarak da kötüye gidiyor stres e girdikçe daha kötü sonuçlar cıkıyor stres yapmamaya çalış
Ofkubra Canım ben de de o sorun vardı. Karpuz , havuç ve bol bol su içtim bu hafta kontrole gittiğimde yeterli dedi çok şükür. İnşallah şeninde düzene girer. Hiç korkma