ArsaminAnnesi 34 haftaligim sag gözüm 2 haftadir araliksiz seyiriyor ve o bölge de bas agrisi yaşıyorum seyirmeden dolayi asiri rahatsızım ve baaş agrim beni deli etti sizce neden olabilir her sorunumda doktoru aramak istemiyorum nasil gecer bu
aslats ArsaminAnnesi hamilelikle ilgili değildir bence. Hamileyken göz probleminin artması oluyormuş. Aynı şikayetlerim yıllar önce vardı ve miyop astigmatım var göz doktoruna görünebilirsin :)
tlhmrv ArsaminAnnesi canım özele gidiyosan zaten bu rahatlık için gitmiyor muyuz bı sıkıntıda aklımıza takılan da tabi sorcaz buraya yazmakdansa ondan bilgi almak daha doğru olur. Baş ağrısı gebelikde oluyor ama senin tek taraflı ve gözünü de etkiliyo bnce sor bekleme
1melekannesi3858 ArsaminAnnesi bu bende de oldu ama bu kadar uzun değil geçti yani benimkidde özellikle sağ jdi
ArsaminAnnesi aslats eşim göz doktoru asistanı zaten😂 ama gel gor ki ben 2 haftadir bu sorunu yaşıyorum
ArsaminAnnesi tlhmrv oyle tabi ama ozel doktorum klinigmizde çalışan doktorun eşi sonra cok mizmiz diyor 🫠
filialunae ArsaminAnnesi doktora sormamış mı sebebi ne ki? Yorgunluktan falan oluyordu sanki bu seğirmeler
ArsaminAnnesi filialunae ben buraya yazinca esimin goz hastanesinde calistigin farkettim😂😂 direk gittim aradim snirlendim herkese göz testi yapiyon ben niye haftalardir kafayi yiyorum dedim anlattim bana diyor gözünle alakali degildir diyor bas agrindan dolayi oluyordur diyor bilemedim acaba tansiyonum mu var
filialunae ArsaminAnnesi yahu eşinin fikriyle mi oluyormuş canım o işler göz tansiyonu varsa onu göz doktoru anlar yine. Normal tansiyon sorunu ise göz seyirmesine kadar başka bir çok belirtiyle belli eder kendini zaten. Ensende güm güm damar atar tansiyon yükselince boyun arterleri çok volümlü atar. Tansiyonunu ölçtür bir kaç kez bakalım kaç çıkıyor. Ama normal bir durumdur bence youtubetan doktorları da dinle biraz bir çok video vardır bu konuda.
ArsaminAnnesi filialunae doktora sormus hanilelik döneminde yorgunluk ve uykusuzluktan oluyormus bas agrisindan dolayi goz seyirmesi yasanabiliyormus ay vala hamilelikte başımız kopsa hamilesin normal derler
aslats ArsaminAnnesi astigmatta baş ağrısı yapıyor hemde felaket 😂 kocan yerine acaba başka bı göz doktoruna muayene olmaya mı gitsen