Edanurusta Merhaba kızlar sonunda bende Doğum hikayemi yazacağım ☺️ 39+2 de suyumun azalmış olması açılmam olması ama sancımın olmama sebebi ile sabah 8 de hastaneye yatışım yapıldı. Suni sancı verildi ilk önce biraz biraz sancım başladı. Birde fitil tarzı bir şey verildi açılmamın kolaylaşması için. Açılmam ilerliyordu ama sancım yoktu 2 adet yüksek dozda suni sancı takıldı. Ama ben bu ağrıya tabi dayanamadım ilk Doğum olması sebebi ile de tecrübesizdim ebeye sordum epidural olsam nasıl olur dedim. O da istersem olabileceğimi beni rahatlacağını anlattı. Sonra doktorum geldi dayanamazsan yapalım dedi ve bende istedim Epidural yapıldı. Sonra açılmam 8/9 cm olmuştu. Doğum yapılan odaya alındım sancım geldikçe pilates topunun üzerinde zıplamam söylendi ve zıpladım da. Aradan 10 dk geçti doktorum geldi uzandım ve de sancın geldiğinde ıkın dedi ben saçma sapan Türk dizilerinde olduğu gibi bağırdım. Sonra doktorum Süreyya hanım bana böyle olmadığını nasıl ıkınmam gerektiğini çok güzel bir şekilde anlatıp bana morel verdi. Ve 4 kuvvetli ıkınma sonrası oğlum doğmuştu 😍😍 3 kilo 390 gram ve 53 cm uzunluğunda. oğlumun kontrolleri yapılırken benim dikişlerim atıldı içden ve dışdan biraz dikişlerim var ama buna şükür 🙏 Harika bir Doğum geçirdim hastane ve doktor yönünden hep şüphelerim vardı ve de burada da yazılmıştı haber bana bende o doktora gidiyorum şeklinde kesinlikle doktorun söylediklerini yaptıktan sonra Doğum aslında çok kolay tamamen bizim ıkınma gücümüze bağlı ☺️ biraz uzun oldu hakkınızı helal edin. Merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz elimden geldiğince cevap vermeye çalışırım ☺️ Tüm hamilelere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🙏
Edanurusta Elissaaaaaa Yok olmadı. Daha önce başka bir amiliyatta belden altını tamamen uyuşturmak içinde olmuştum sıkıntım olamamıştı inşallah bunda da olmaz
Edanurusta Bsranr Sağolun ☺️ İlk sancı için serum 9 da verildi sonra 10 da bitti. 12 buçuk 1 gibi tekrar verildi saat tam 3 de doğurdum