Beyzacengiz69 Kizlar bu ilk kızım ve yenidogandan itibaren bandana toka falan almak istiyorum kumaşı yada büyüklüğü konusunda onerebileceginiz sayfa var mı acaba ? Yada sizin aldığınız yerler ? 🤍🌸
Aysee1123 Beyzacengiz69 Minida Kids 🌸 İnstagramdan bakabilirsiniz ben ordan aldım çok güzel modeller var
Canann1601 Beyzacengiz69 Trendyoldan aldım aşırı kaliteli ve çok güzel esnekler nerdeyse benim kafama oluyor ayrıca açıp tekrar bağlayabilir siniz ayarlanabilir ben çok çok beğendim. Benim de ilk kızım olacak Allah nasip ederse çok hevesliyim bandana toka taktirmaya bir yandan korkuyorum çok istiyorum diye ya kel doğarsa kizm diye ama yine de takarim😂😂
Beyzacengiz69 Canann1601 çok teşekkür ederim hemen bende sipariş edeyim 🙈 valla kel de olsa takicam bende çok hevesliyim 🤭
Canann1601 Seher112 satıcı seher bebe butik. 8 li olarak babytweety sitesinden aldım. Diğer dört taneyi de MinnieKids diye siteden aldım ikisi beraber tek pakette geldi iki sitede o satıcıya ait sanırım fiyatları da çok uygun
Canann1601 Beyzacengiz69 rica ederim aynen sipariş verin bence çok uygun fiyatı da. Hahah aynen valla takılacak mecbur 😂