Bilges02 Merhabalar 👋🏽 çatlak krem/jel/yağ ne kullanıyorsunuz ya da kullandığınız iyi gelen ürün tavsiyelerinizi bekliyorum 🤩
MerveTeyze Bilges02 arkadaşım kullanmış tavsiye etti hem tamamen organik ama sürünce çikolatalı pasta gibi kokuyorsun hafiften :)
MerveTeyze MerveTeyze bu arada çok şükür 31. Hafta ben komple çatlayacakmışım gibi hissetsem de henüz bir tane bile yok üstelik 18 kg aldım Ne zaman başlıyor bu çatlaklar , çatlağı oluşan var mı ? İlk ne zaman fark ettiniz ?
Bilges02 Bu arada arkadaşlar ben lierac aldım ama yazılanlar gibi bence de nemlendirmesi yok etki eder mü deneyerek görcem. The touch by Seda altın çatlak kremi Trendyol da gördüm, yorumlar fazlaydı aldım daha elime geçmedi ama denicem
adatuna MerveTeyze 32.de çatladı basenlerim ve kalçam göbeğimde hiçbir şey yok. Lierac’ı sadece karnıma sürüyordum gerçekten etki ettiiğini anlıyorum😂
Ezgiii75 Lierac yada diğer krem ve serumları eczaneden mi aldınız acaba internetten mi eczane daha güvenilir deniyorda internet daha uygun fiyatlı ama kararsız kaldım. Ve krem mi serum mu ona da karar vermedim gerçi başlamam lazm geç kaldım sanırım 23 hafta ya giriyoruz🤦🏻♀️
Bilges02 Ezgiii75 ben internetten aldım kapak kısmı jelatinli geldi. Fiyatları çok arttığı için uygun bulduğum yerden aldım 🙂
Ezgiii75 Bilges02 bende internette uygun diye düşündüm.oradan almayı da bakalım tamam canm teşekkür ederim🤗