Kızlar öncelikle bu uygulamada o kadar çok dogum hikayelerini duydum ki korkudan herkese birşeyler sorup yazıyordum 37+6 da geçen cumartesi günü kanamam oldu gece beşte doktoruma mesaj attım durumu anlattım hemen hastaneye gel dedi bende hazırlıklıydım valizimi pusetimi alıp gittik sancım vardı ekstra birde Kayseri Özel Tekden hastanesinde özlem katırcıydı doktorum o kadar iyi ve ilgili bir doktorki mükemmel bir insan neyse hastaneye dogum katına gittim ben sezeryan dogum istiyordum kanamam oldugu için alttan muayene ettiler 3 cm açılma oldugu söylendi nst ye baglandım sonra doktorum geldi hemen sezeryana alıncagımı söyledi tabi ilk dogumum oldugu için baya korkuyordum yatışım yapıldı odada sontam takıldı en korktugum şey sontaydı ama korkulacak hiç bir yanı yokmuş bunu anladım daha sonra üzerimi giydirdiler damar yolu açıldı ve ameliyathaneye indirdiler korktugum için genel anestezi istedim ameliyathanede baya sogukkanlı oldum o kdr korkan ben sanki hiç bişi yokmuş gibi bi hale bürünmüştüm ameliyathaneden ekip mükemmeldi benimle sohbet ettiler anestezi uzmanım baya sohbet etti kafam dagılsın diye daha sonra koldan narkozu verdiler bir anda yüzüme ateş bastı ve o an uyumuşum gözümü açtığımda ameliyathanedeydim ama herkesi bulanık görüyordum gözlerimi bir iki saat net açamadım bulanık gördüğüm için daha sonra odama çıkarıldım nefes alamadığım için iki üç saat oksijen takıldı 6 saat sonra meyve suyu su içmeme izin verildi ve yürümeye çıkarıldım gayet rahattım agrı sancı acı öyle çok yoktu ertesi gün hastaneden çıkışım yapıldı eve geldim misafirler vardı kalktım çay yaptım bebegimle ilgilendim hiç yatmadım halada yatmıyorum dogum yapalı 4 gün oldu sancım falan yok gayet normal hayata devam ediyorsunuz korkulacak hiç birşey yokmuş ilk dogumum olmasına rağmen rabbim herkese böyle rahat kolay acısız sancısız dogum nasip etsin inşallah hepiniz hayırlısıyla kucagınıza alın bebişlerinizi